home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Πελοπόννησος: Με τις ευλογίες της Κομισιόν φυσικό αέριο και τραίνο

Οι εργώδεις προσπάθειες του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, των συνεργατών του και των υπηρεσιών της Περιφέρειας κατέστησαν δυνατό να εξασφαλιστεί, όπως προκύπτει, η σύμφωνη γνώµη των Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για επίσηµη υποβολή της πρότασης αναθεώρησης του ΕΠ Πελοπόννησος, η οποία περιλαµβάνει το δίκτυο του δημόσιου φορέα φυσικού αερίου στις µεγάλες πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη βελτίωση / εκσυγχρονισμό της σιδηροδροµικής γραμμής Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο.

Με την επίσηµη υποβολή της πρότασης αναθεώρησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος θα ξεκινήσει τις ενέργειες για την ένταξη στο Πρόγραμμα αυτών των σηµαντικών έργων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ θα εξελίσσονται οι τυπικές διαδικασίες έγκρισης της αναθεώρησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ικανοποιημένος από την διαφαινόμενη εξέλιξη δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Κάρστεν Ράσμουσεν, επικεφαλής του τμήματος Ελλάδος – Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG REGIO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τα μέλη της εν λόγω Διεύθυνσης της Ε.Ε.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button