Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κατάληψη σχολείο

Πελοπόννησος: Μαινόμενος γονιός επιτίθεται σε μαθητές - «Μαζέψτε τους, μην γίνει Άλιμος εδώ!» (Video)

Πιάστηκαν στα χέρια σε κατάληψη σχολείου στην Πάτρα. Έξαλλος ο γονέας σπρώχνει τους κάδους προς τους μαθητές, ενώ άλλος γονιός ακούγεται να λέει: «άσε το παιδί».

Γονέας επιτέθηκε σε μαθητές που βρίσκονταν σε υπό κατάληψη σχολείο στην Πελοπόννησο. Το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Πάτρας με τον γονιό μαινόμενο να ζητά το λόγο από τους καταληψίες μαθητές με έντονο ύφος και χτυπώντας το χέρι του πάνω σε κάδο που έκλεινε την είσοδο.

Στο βίντεο ακούγονται μαθητές να προσπαθούν να εξηγήσουν στον γονέα τα αιτήματα της κατάληψης, την ίδια στιγμή που εκείνος χτυπούσε κάδους και φώναζε.

Τα παιδιά φαίνεται πως θέλουν να αποφύγουν να μπλέξουν σε καυγά μαζί του, του μιλάνε στον πληθυντικό, ενώ προτρέπουν τους υπόλοιπους γονείς που είναι παρόντες να τον «μαζέψουν» για «να μην γίνει Άλιμος».

Ο γονέας ανυποχώρητος και εν εξάλλω καταστάσει, σπρώχνει τους κάδους προς τους μαθητές, ενώ άλλος γονιός ακούγεται να λέει: «άσε το παιδί», καθώς πιάστηκε στα χέρια με τα παιδιά που φαίνεται να βρίσκονται σε θέση άμυνας, ενώ παράλληλα ακούγονται ουρλιαχτά.

Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων και ο πατέρας απομακρύνθηκε τελικά από τον χώρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το flamis.gr:

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.