Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

15 εκατ. ευρώ για την επαναλειτουργία του τραίνου στην Αργολίδα διαθέτει η Περιφέρεια

Πελοπόννησος: Η Περιφέρεια πρότεινε στον ΟΣΕ να πληρώσει για μελέτη κανονικοποίησης έως Καλαμάτα

Σημαντική σύσκεψη με στελέχη του ΟΣΕ θα έχει αύριο Τρίτη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Στην ατζέντα και η ανάταξη της γραμμής μέχρι το Ναύπλιο.

Σύσκεψη με στελέχη του ΟΣΕ θα έχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην Τρίπολη, αύριο Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Στη σημαντική αυτή σύσκεψη θα συζητηθούν δύο ζητήματα, με το ένα να αφορά την χρηματοδότηση με 15.000.000 ευρώ, από την Περιφέρεια, της συντήρησης της σιδηροδρομικής γραμμής από την Κόρινθο στο Ναύπλιο και των ενδιάμεσων σταθμών, εν όψει της επαναλειτουργίας της μέχρι το Πάσχα του 2021, μια διαδικασία που βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Το δεύτερο θέμα που θα τεθεί προς συζήτηση στην εν λόγω σύσκεψη αφορά την πρόταση προς τον ΟΣΕ από την Περιφέρεια να αναλάβει, με δαπάνες της, τη μελέτη κανονικοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής, από την Κόρινθο μέχρι την Καλαμάτα.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.