Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σκουπίδια

Πελοπόννησος: Γιατί θα κοστίσει πολύ το θέμα των σκουπιδιών

Φόβους για τσουνάμι οικονομικών διεκδικήσεων φέρνουν οι αλλαγές στη σύμβαση που έχει ήδη υπογραφεί.

Η εμπλοκή στο μεγαλύτερο έργο διαχείρισης αποβλήτων αποτελεί αυτή τη στιγμή το κορυφαίο ζήτημα στην Πελοπόννησο, με την Αργολίδα να συμπεριλαμβάνεται στους νομούς οι οποίοι βρίσκονται σε αδιέξοδο, με το Ναύπλιο να συνεχίζει να διατηρεί μια μεγάλη χωματερή πάνω από τη δημοφιλή παραλία Καραθώνα και τις υπόλοιπες πόλεις -πλην Άργους που έχει ήδη προνοήσει σχετικά- να ψάχνουν λύσεις και να βρίσκονται σε αδιέξοδο πετώντας τα σκουπίδια εδώ κι εκεί.

Το έγγραφο της κομισιόν ανάγκασε τους ιθύνοντες να αποσύρουν τον φάκελο του έργου για να τον υποβάλλουν εκ νέου διορθωμένο.

Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος τονίζει πως το έργο θα προχωρήσει και πως δεν χρειάζεται να περιμένει αυτή τη διαδικασία. «Το ρίσκο να καλυφθεί ένα μέρος του από τον κρατικό προϋπολογισμό είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετικά μικρό», υπογραμμίζει.

Περισσότερα στον Έντυπο Αναγνώστη της Πέμπτης.

Πρωτοσέλιδο 3-9-2020

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.