Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πελοπόννησος κερνάει στην ΔΕΘ

Επαφές για τον τουρισμό σε συνδυασμό με την γαστρονομία
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 11 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον προορισμό Πελοπόννησος μέσω προωθητικού υλικού καθώς και να γευθούν Πελοποννησιακά κεράσματα από τοπικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων η Αντιπεριφερειάρχης κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου είχε συνάντηση με εκπροσώπους της ομογένειας στην Αμερική και εκτενή συζήτηση με τον εκπρόσωπο των Γερουσιαστών της Ελληνικής Ομογένειας κ. Πάππα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή ΔΕΘ η Αμερική ήταν τιμώμενη χώρα με αποτέλεσμα να υπάρχει εκπροσώπηση σε υψηλό βαθμό από την ομογένεια.

Η κα. Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις της στην κρατική τηλεόραση ΕΡΤ3, αναφέρθηκε στη συνεχή προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής για εξωστρεφείς δράσεις που αφορούν την προώθηση του τουριστικού προϊόντος σε συνδυασμό με τη γαστρονομία, τονίζοντας παράλληλα τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την στήριξη της τακτικής πτήσης Καλαμάτα- Θεσσαλονίκη.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου εκτός από την Υπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκαν κυβερνητικά στελέχη καθώς και ο Αμερικανός Πρέσβης κ. Τζέφρι Πάιατ, όπου συνομίλησε με την θεματική Αντιπεριφερειάρχη για την πρόσφατη συνάντηση του και συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη στο Ναύπλιο.

Η κα. Νικολάκου μετά από πρόσκληση της ΔΕΘ Helexpo παρακολούθησε στο Βελλίδειο την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Η Πελοπόννησος στην ΔΕΘ

Η Πελοπόννησος στην ΔΕΘ

Η Πελοπόννησος στην ΔΕΘ

Η Πελοπόννησος στην ΔΕΘ

Η Πελοπόννησος στην ΔΕΘ

Η Πελοπόννησος στην ΔΕΘ

Η Πελοπόννησος στην ΔΕΘ

 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.