Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Κώστας Πελετίδης

Πελετίδης: Τα νοσοκομεία στην Πάτρα βρίσκονται ανώτερό τους όριο

Πώς χαρακτήρισε ο δήμαρχος της πόλης την κατάσταση που επικρατεί από πλευράς κρουσμάτων.

Την κατάσταση που επικρατεί στην Πάτρα αναφορικά με τον κορωνοϊό περιέγραψε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Πελετίδης, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ελέγξιμη από πλευράς κρουσμάτων και πανδημίας».

«Η διασπορά του κορωνοϊού έχει πολλούς παράγοντες που τη διαμορφώνουν», τόνισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι «τα νοσοκομεία της Πάτρας βρίσκονται στο ανώτερό τους όριο, χωρίς να πούμε ότι είμαστε σε πανικό».

Ο δήμαρχος Πάτρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για την τόσο καιρό διαχείριση της πανδημίας, ιδίως στο κομμάτι ενίσχυσης του ΕΣΥ, λέγοντας ότι «στο σύνολο των νοσοκομείων της χώρας υπήρχε υποχρηματοδότηση, οι προσλήψεις απαγορεύονταν, λειτουργούσαν με επικουρικούς γιατρούς και όλα αυτά είχαν συνέπειες».

«Δεν είναι θέμα της τελευταίας στιγμής που μπορείς να το αντιμετωπίσεις», υπογράμμισε ο κ. Πελετίδης και πρόσθεσε: «Εμείς αυτό που κάνουμε αυτή την περίοδο είναι να έχουμε την πειθώ. Στην πόλη μας έγιναν πολλές κινητοποιήσεις και κάποιος θα έλεγε "γιατί γίνονται" και ότι "είναι σε βάρος της υγείας μας". Όχι, όμως, γιατί ο τρόπος που γίνονται είναι τέτοιος που καθιστούν τον καθένα υπεύθυνο».

«Αυτή την περίοδο ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης έχει καταλάβει τη σοβαρότητα του θέματος και αγωνίζεται καθημερινά για να μην εκτίθεται και να μην εκθέτει σε κίνδυνο κανέναν», σημείωσε ο κ. Πελετίδης.

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές γίνεται κουβέντα για έκτακτα μέτρα. Εμείς στην πόλη μας τα έχουμε πάρει. Και η Μητρόπολη έχει πάρει τα μέτρα της και δεν θα είναι ανοιχτή και εμείς ως Δήμος έχουμε πάρει μια σειρά από μέτρα».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.