home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Πάτρα: Στη διάθεση των αστέγων το δημοτικό υπνωτήριο

Το ψύχος και τα έντονα καιρικά φαινόμενα ανάγκασαν το δήμο Πατρέων να ανοίξει το δημοτικό υπνωτήριο για τη φιλοξενία των αστέγων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό (ΚΟΔΗΠ), το Υπνωτήριο για την φιλοξενία αστέγων, λειτουργεί ήδη από χθες Τρίτη 26 και θα παραμείνει ανοιχτό έως και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για επικράτηση ψύχους και  έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του κτιρίου, που στεγάζεται ο Ξενώνας Αστέγων του Δήμου Πατρέων, επί  της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη.

Η υποδοχή θα γίνεται από τις 7 έως τις 9 μ.μ. και η φιλοξενία των Αστέγων θα είναι δυνατή έως τις 9 π.μ. της επόμενης ημέρας.

Για την ενημέρωση του πληθυσμού των αστέγων η Ομάδα Δρόμου του ΚΟΔΗ, σήμερα, από τις 6 έως τις 8 μ.μ., θα περιηγηθεί στην πόλη προκειμένου να εντοπίσει πιθανά σημεία που διαμένουν άστεγοι συμπολίτες μας και να τους ενημερώσει για την δυνατότητα διαμονής τους στο Υπνωτήριο.

Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο εξής τηλέφωνο: 2610342995, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button