Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαδικτυακή απάτη με τσιγγάνο στο Ναύπλιο

Πάτρα: Εταιρία «φάντασμα» του έφαγε 5.251 ευρώ. Αντί για τη Βρετανία τα βρήκε στην Ουγγαρία

Οργανωμένο κύκλωμα που δρα ηλεκτρονικά και παριστάνει τους υπαλλήλους πολυεθνικής πίσω από την απάτη

Εταιρία «φάντασμα» έμπλεξε στα δίχτυα της έναν άνδρα από την Πάτρα που πίστεψε τα όσα του έταξαν κι έχασε 5.251 ευρώ τα οποία κατέθεσε σε λογαριασμό που του έδωσαν.

Συγκεκριμένα ο άνδρας από την Πάτρα που πείστηκε ότι θα βγάλει μεγάλο κέρδος έπεσε θύμα οργανωμένου κυκλώματος που απλώνουν τα ηλεκτρονικά τους «δίχτυα» παριστάνοντας τους υπαλλήλους πολυεθνικής επενδυτικής εταιρείας με έδρα την Βρετανία.

Οι απατεώνες έπεισαν το θύμα να ανοίξει λογαριασμό στον ιστότοπο της υποτιθέμενης εταιρείας και να επενδύσει το κεφάλαιο που είχε στην κατοχή του, με την υπόσχεση ότι θα το πολλαπλασίαζε σε μικρό χρονικό διάστημα. Εκείνος δελεάστηκε και κατέθεσε 5.251 ευρώ σε έναν λογαριασμό που του έδωσαν.

Όταν, όμως, αποφάσισε να δει σε ποιο σημείο βρισκόταν η «επένδυσή» του, διαπίστωσε έκπληκτος ότι τα χρήματά του είχαν μεταφερθεί σε τραπεζικό λογαριασμό τράπεζας της… Ουγγαρίας, ενώ η δήθεν επενδυτική εταιρεία δεν υπήρχε! Έτσι, υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών και οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστων, αλλά δεν του έδωσαν ελπίδες ότι μπορεί να πάρει πίσω τα χρήματά του!

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.