Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αστυνομία εξιχνίαση δολοφονίας Αργολίδα

Πάτρα: 27 προσαγωγές και 16 πρόστιμα των 300€ για την αποτροπή συγκεντρώσεων και πορειών

Επεισόδια με ομάδες αντιεξουσιαστών προσπάθησαν σε διάφορα σημεία της πόλης

Η χθεσινή μέρα δεν πέρασε χωρίς επεισόδια και στην Πάτρα, όπου οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε 27 προσαγωγές, στο πλαίσιο των μέτρων που είχαν ληφθεί για την αποτροπή συγκεντρώσεων και πορειών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, στις 12:30 μετά το μεσημέρι χθες Τρίτη 17 Νοεμβρίου, 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στην οδό Κορίνθου, έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ οι διμοιρίες των ΜΑΤ απέτρεψαν την πορεία που είχε προαναγγελθεί. Λίγη ώρα αργότερα, ομάδες αντιεξουσιαστών προσπάθησαν σε διάφορα σημεία της πόλης, να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και πορείες, αλλά εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Επίσης, τις απογευματινές ώρες, περίπου 60 άτομα συγκεντρώθηκαν από διάφορα σημεία της πόλης στο ύψος της πλατείας Κωνσταντίνου και προσπάθησαν να πλησιάσουν το κτίριο του πρώην παραρτήματος, αλλά τους εμπόδισαν οι αστυνομικές δυνάμεις. 

Την ίδια στιγμή, οι συγκεντρωθέντες προκάλεσαν πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, εκτόξευαν πέτρες προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ και των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  

Όπως προαναφέρθηκε, οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν συνολικά, από διάφορα σημεία της Πάτρας, 27 άτομα και βεβαίωσαν 16 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έγινε χρήση δακρυγόνων.

Banner Home Design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.