Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κρανίδι

Παραμεθόριος το Κρανίδι

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για Γυμνάσιο Κρανιδίου: «Φταίνε οι καθηγητές που δεν δέχονται τον διορισμό τους».
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 6 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την ευθύνη στους εκπαιδευτικούς που δεν αποδέχονται τον διορισμό τους ρίχνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, αναφορικά με τις ελλείψεις καθηγητών στο Γυμνάσιο Κρανιδίου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Σχετικά με τα καταγγελλόμενα για τις σημαντικές ελλείψεις εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Κρανιδίου, σας γνωρίζουμε ότι αφορούν μόνο την έλλειψη ενός εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕΟ4.05, που υφίσταται μετά την άρνηση για ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικού που διορίστηκε υπ. αριθ. Ι2283/ΕΙ/2Ξ012019 Υ.Α. και δεν αποδέχθηκε τον διορισμό της. 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας συνεχίζει να αιτείται την πρόσληψη εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ04.05 και διευκρινίζει ότι η ύπαρξη του κενού, μοναδικού στην περιοχή της Ερμιονίδας, δεν είναι με ευθύνη της, ούτε με ευθύνη του Υπουργείου που διορίζει εκπαιδευτικούς και δεν αποδέχονται τον διορισμό τους. 

Άλλο κενό στη περιοχή δεν υφίσταται. Εκκρεμεί ο διορισμός δύο αναπληρωτών για τα Τμήματα 'Ενταξης. 

Ως εκ τούτου, τα καταγγελλόμενα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και απηχούν απόψεις που ενδεχομένως να οφείλονται σε λανθασμένη ενημέρωση. 

Γνωρίζουμε ότι  είμαστε στη διάθεση των Συλλόγων Γονέων αλλά και όλων των ενδιαφερομένων, προκειμένου να ενημερωθούν σωστά από την Υπηρεσία μας, τόσο για τις δικές μας ενέργειες, όσα και για τις ενέργειες του Υπουργείου να επιλυθεί το υπάρχον πρόβλημα». 
 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.