Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παραιτήσεις βόμβα στη ΝΟΔΕ κατά Σχοινοχωρίτη

Παραιτήσεις βόμβα στη ΝΟΔΕ κατά Σχοινοχωρίτη

Παράπονα από τον τρόπο λειτουργίας του προέδρου της ΝΟΔΕ Αργολίδας

Τις παραιτήσεις τους από υπεύθυνοι σε τομείς δράσεις της ΝΟΔΕ Αργολίδας υπέβαλαν σήμερα ο αντιπρόεδρος Σπύρος Στείρης και ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Παντελής Ρουμελιώτης.

Οι δύο παραιτηθέντες κατηγορούν τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δημήτρη Σχοινοχωρίτη ότι κινείται μόνος του χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις εισηγήσεις των υπόλοιπων μελών. 

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Γιώργου Δέδε στις πληγείσες περιοχές της Αργολίδας, καθώς ζητήθηκε να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, αλλά δεν ελήφθη υπόψη από τον πρόεδρο Δ. Σχοινοχωρίτη. 

Όπως σημειώνουν στην επιστολή τους οι δύο παραιτηθέντες:

«Με την παρούσα γνωστοποιούμε τις παραιτήσεις μας από υπεύθυνοι σε τομείς Δράσεις της ΝΟΔΕ Αργολίδας λόγω πλήρους αδυναμίας συνεργασίας  με τον πρόεδρο Σχοινοχωρίτη Δημήτρη .

Δεχθήκαμε τις θέσεις που μας πρότεινε ο πρόεδρος σεβόμενοι  την ετυμηγορία των εσωκομματικών  εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή μας για ανιδιοτελή προσφορά στο κόμμα, στα μέλη του και στους πολίτες του Νομού .

Η μέχρι σήμερα πορεία απέδειξε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και δεν γίνεται σεβαστή η ετυμηγορία των μελών της Νέας Δημοκρατίας όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου 2018 .

Για αυτό και ο Σπύρος Στείρης παραιτείται από Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Αργολίδας και  βοηθός υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας  .

Ο Παντελής Ρουμελιώτης από υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Παραμένουμε μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας θέση ευθύνης που μας έδωσε με την εμπιστοσύνη του ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα και συνεχίζουμε τον αγώνα για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη με γνώμονα το απόσπασμα από την τελευταία του ομιλία στην Πρέβεζα : «Εμείς βάζουμε απέναντι στο ψέμα και στο σκοτάδι, το φως και την αλήθεια.»

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας χωρίς εκπτώσεις, ως μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας, και να ενημερώνουμε τους πολίτες της Αργολίδας και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό».

 

 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.