Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εκδήλωση 45 χρόνια ΝΔ

Πανστρατιά στην Αργολίδα για την εκδήλωση μνήμης των 45 χρόνων της ΝΔ

Νυν και πρώην στελέχη της παράταξης έδωσαν το παρόν στην λαμπερή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αργολίδας με προσκεκλημένους Δήμα, Κυρανάκη - Ο χαιρετισμός Ανδριανού.

Τα 45 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας τίμησαν σε μια λαμπερή εκδήλωση χθες το βράδυ, στελέχη της ΝΟΔΕ Αργολίδας και φίλοι του κόμματος. Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο επί σειρά ετών υπουργός και άλλοτε υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας και ο νεαρός βουλευτής Κώστας Κυρανάκης.

Την εκδήλωση άνοιξε ένα βίντεο αφιερωμένο στους ηγέτες της παράταξης, ενώ ειδική μνεία έγινε και στους Προέδρους της Νομαρχιακής Αργολίδας μέχρι σήμερα. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης έκανε αναφορά σε όλα τα στελέχη που έχουν προσφέρει στην παράταξη σε τοπικό επίπεδο, και όχι μόνο. Ο καθηγητής Αλέξανδρος Λυγγίτσος μίλησε για την προσφορά της Γαλάζιας Παράταξης στη χώρα. 

Εκδήλωση 45 χρόνια ΝΔ

Παρόντες στην πολιτική εκδήλωση ήταν και ο Βασίλης Σιδέρης μαζί με τον Αναστάσιο Γανώση, και οι δύο σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, που συνεχίζει να διατηρεί στενούς δεσμούς με το κόμμα, καθώς και ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός

Εκδήλωση 45 χρόνια ΝΔ

Αμφότεροι μίλησαν στην εκδήλωση με τον Γιάννη Ανδριανό να επισημαίνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τη ΝΟΔΕ Αργολίδας για τη διοργάνωση της αποψινής εορταστικής εκδήλωσης για τα 45 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας και βεβαίως θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς για τους αγώνες που με δέσμευση και αυτοπεποίθηση σταθερά δίνουμε για τις αξίες και τα ιδανικά της παράταξής μας – τους αγώνες που έφεραν τον Ιούλιο τη Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, την αισιοδοξία και την προοπτική ξανά στην πατρίδα μας.

Έχουμε απόψε τη χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας τον Σταύρο Δήμα, έναν πολιτικό που με το ήθος και το έργο του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, έχει κατακτήσει τον σπάνιο έπαινο της καθολικής αναγνώρισης από πολιτικούς φίλους και αντιπάλους, και τον Κώστα Κυρανάκη, έναν νέο πολιτικό, που έχει δώσει μάχες ως Πρόεδρος της Νεολαίας του ΕΛΚ ως αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και τώρα ως βουλευτής αποδεικνύοντας ότι η παράταξή μας έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Εκδήλωση 45 χρόνια ΝΔ

Σαρανταπέντε χρόνια τώρα, είμαστε πιστοί στις αρχές και τις αξίες που διατύπωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην ιδρυτική μας διακήρυξη.

Σαρανταπέντε χρόνια βλέπουμε αυτές τις αρχές και τις αξίες να δικαιώνονται ιστορικά, να παράγουν ελευθερία και ευημερία όπου εφαρμόζονται, να λειτουργούν ως ο ασφαλής γνώμονας για τα επιμέρους ζητήματα που ανακύπτουν.

Και όλα αυτά τα χρόνια, είναι η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη της εθνικής ευθύνης, της ειλικρινείας, της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας, η πολιτική δύναμη που εγγυάται τη θετική προοπτική της χώρας, η παράταξη που καλείται στις δύσκολες στιγμές να βγάλει το φίδι από την τρύπα, να υπηρετήσει το συμφέρον του έθνους χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος.

Σήμερα, για μια ακόμη φορά καλούμαστε να ανταποκριθούμε σ’ αυτή την τεράστια ευθύνη. Στις εκλογές του Ιουλίου εκφράστηκε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία που έδωσε στην παράταξή μας τη σαφή και αυτοδύναμη εντολή να σηκώσουμε ξανά την Ελλάδα ψηλά. Να βάλουμε μπροστά την οικονομία, να επουλώσουμε τις πληγές στην κοινωνία, να αλλάξουμε ριζικά τη σχέση πολίτη και κράτους, να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι Έλληνες να διεκδικούν με αξιώσεις την προκοπή και την ευημερία στην πατρίδα μας.

Εκδήλωση 45 χρόνια ΝΔ

Οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στους δημοκρατικούς θεσμούς και τη λειτουργία της πολιτικής. Να αποκαταστήσουμε το αυτονόητο, τον νόμο παντού και να εμπεδώσουμε στην πράξη την ασφάλεια και τη δυναμική υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων.

Και αυτή την εντολή την τιμάμε καθημερινά στην πράξη. Η κανονικότητα, η σταθερότητα, η θετική προοπτική κατακτώνται μέρα με τη μέρα. Και σ’ αυτή την προσπάθεια, ο ρόλος του καθενός και της καθεμιάς μας παραμένει πολύτιμος και καθοριστικός.

Όπως πάντα, είναι η βάση του κόμματος αυτή που θα κρατήσει ισχυρούς τους δεσμούς της κυβέρνησης με την κοινωνία, που θα μεταφέρει στην κυβέρνηση τις προσδοκίες και τους προβληματισμούς της κοινωνίας, και ταυτόχρονα θα μεταφέρει στην κοινωνία το έργο που επιτελεί καθημερινά η κυβέρνηση.

Σ’ αυτή την προσπάθεια για την παλινόρθωση της πατρίδας μας, οφείλουμε να κρατήσουμε ισχυρή τη μεγάλη κοινωνική συμμαχία που οδήγησε στην καθοριστική νίκη του Ιουλίου. Οφείλουμε να τη διευρύνουμε πείθοντας ακόμη και τους πιο δύσπιστους, στηρίζοντας τα επιχειρήματά μας και με την αλήθεια των έργων μας.

Εκδήλωση 45 χρόνια ΝΔ

Οφείλουμε να δίνουμε με πίστη τη μάχη για τις θετικές αλλαγές που χρειάζεται η τοπική μας κοινωνία, στις υποδομές, στο οδικό δίκτυο, στην υγεία και την παιδεία, στην ολοκλήρωση του Αναβάλου, στα έργα πολιτισμού, στην στήριξη του αγροτικού κόσμου, του τουρισμού, του καταστηματάρχη, του ελεύθερου επαγγελματία, του συνταξιούχου.

Τα 45 χρόνια της ιστορίας της παράταξής μας, διδάσκουν ότι ο αγώνας δεν σταματά, αλλά ξεκινά στις εκλογές. Ιδιαίτερα σήμερα, με το τιτάνιο έργο που έχει να φέρει σε πέρας η κυβέρνησή μας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν δικαιούμαστε να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία για την πατρίδα μας να πάει χαμένη. Το οφείλουμε στην παράταξη, το οφείλουμε στους αγώνες που μαζί δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια, το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στην Ελλάδα.

Μαζί, ξανά θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά».

Φώτος: Βόυλα Βαμβακά Τζαβάρα, Χρήστος Προσίλης

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.