Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου

Πάνω από 30 αφηγητές, μουσικοί και παιδαγωγοί λένε παραμύθια σε Πλάκα και Ασίνη

1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου

Το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 3 έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου στην Παραλία του Δρεπάνου, στον αρχαιολογικό χώρο Ασίνης και στο Camping TRITON II.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά από το «Θεατροδρόμιο Ναυπλίου» σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπλιέων και θα διαρκέσει 4 ημέρες, ενώ θα περιλαμβάνει αφηγήσεις παραμυθιών, σεμινάριο και για την τέχνη της αφήγησης, ομιλία για το παραμύθι, παιχνίδια και πρωινές δράσεις για παιδιά και μουσική. Πάνω από 30 αφηγητές, μουσικοί και παιδαγωγοί καλωσορίζουν στον κόσμο του παραμυθιού και δημιουργούν μια μεγάλη γιορτή.

Το Φεστιβάλ στηρίζεται στην ιδέα ενός summer camp για παραμυθάδες και φίλους του παραμυθιού, μια συνάντηση σε ένα χώρο όπου οι αφηγητές και οι φίλοι του παραμυθιού μπορούν να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να μοιραστούν γνώση, να μείνουν στο χώρο, να κάνουν το μπάνιο τους, να παίξουν και φυσικά να ακούσουν παραμύθια!

1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν πέντε αφηγήτριες από το Ναύπλιο, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, τη Νεμέα και την Αθήνα. Αρωγοί στην διοργάνωση φορείς της πόλης του Ναυπλίου και φίλοι του παραμυθιού.

*** Η είσοδος στις αφηγήσεις γίνεται με βραχιολάκια συνεισφοράς: 10 € / άτομο για όλες τις ημέρες, 5 € / άτομο για κάθε μέρα, 20 € για οικογένειες για όλες τις μέρες.

Η οργανωτική επιτροπή

  • Σοφία Ασλανίδου
  • Ακριβή Καλδίρη
  • Πέγκυ Καραγιάννη
  • Μαρία Παναγουλοπούλου
  • Μαρία Παπανικολάου

Πληροφορίεςwww.nafplionstoryfest.blogspot.com
και στο facebook: https://www.facebook.com/nafplion.fest.3

To πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου

Φόρμα κράτησης στο Camping TRITON

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.