Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανίσχυρος ο Σιδέρης στην ΕΠΣ Αργολίδας

Άνετα υπερψηφίστηκαν ο Οικονομικός, ο Διοικητικός απολογισμός καθώς και η τροποποίηση του καταστατικού.

Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός, ο οικονομικός απολογισμός, ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς καθώς και η τροποποίηση του καταστατικού της Ε.Π.Σ. Αργολίδας. Εκπρόσωποι από 72 Σωματεία βρέθηκαν στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Αργολίδας στο Ναύπλιο.

Αναλυτικά για τον διοικητικό απολογισμό ψήφισαν 72 σωματεία, υπερψήφισαν 61, αρνητικές ψήφοι 11. Για τον οικονομικό απολογισμό ψήφισαν 72 σωματεία, υπερψήφισαν 61, λευκά 11.

Επίσης για την τροποποίηση του καταστατικού της Ε.Π.Σ.Αργολίδας ψήφισαν 72 σωματεία, υπερψήφισαν 61, αρνητικές ψήφοι 11.

Στοιχεία που δείχνουν πως ο πρόεδρος Βασίλης Σιδέρης αυξάνει την επιρροή του στα σωματεία, κάτι που μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στη Τακτική Γενική Συνέλευση καθώς και το Δ.Σ του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας για τη διάθεση της αίθουσας.

Όπως σημειώνει:

«Με την υπερψήφιση του οικονομικού, διοικητικού απολογισμού και την τροποποίηση του καταστατικού, μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας και ο σκοπός που θέσαμε πριν τρία χρόνια, η επανεκκίνηση του Αργολικού Ποδοσφαίρου να είναι πλέον πραγματικότητα και τα πρώτα δείγματα έχουν ήδη φανεί.

Σας καλούμε να συνεχίσουμε χωρίς προσωπικές εμπάθειες απρόσκοπτα και με κοινό σκοπό την Ανάπτυξη και την Πρόοδο του Αργολικού Ποδοσφαίρου».

 

 

 

 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.