Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανηγύρια μόνο με αυστηρές προϋποθέσεις λέει ο δήμος Βέλου-Βόχας

Υπευθυνότητα από όλους ζητά η σχετική ανακοίνωση

Με αυστηρά πλαίσια και απόλυτη τήρηση της νομοθεσίας ο δήμος Βέλου -Βόχας επιχειρεί να ελέγξει τα θρησκευτικά πανηγύρια ώστε να διεξαχθούν με τους προβλεπόμενους κανόνες διασφάλισης της υγιεινής. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «με απόλυτο αίσθημα ευθύνης για την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών του, αποφάσισε ότι, σχετικά με τη διεξαγωγή θρησκευτικών πανηγυριών στο Δήμο μας θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

1. Δεν θα παραχωρηθούν από το Δήμο Βέλου-Βόχας κοινόχρηστοι χώροι για την ανάπτυξη πάγκων μικροπωλητών.
2. Πλατείες και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι θα παραχωρηθούν μεν σε ιδιώτες ή/και συλλόγους για την διεξαγωγή πανηγυριών, μόνο εφόσον ελεγχθεί ΑΥΣΤΗΡΑ και διασφαλιστεί η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων που ορίζουν τα αρμόδια Υπουργεία για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.
3. Σε κάθε περίπτωση, η παραπάνω απόφαση, θα τροποποιηθεί ανάλογα με τις αποφάσεις και τις οδηγίες της Κυβέρνησης για τη διεξαγωγή των θρησκευτικών πανηγυριών.

Το φετινό καλοκαίρι όπως γνωρίζουμε θα είναι διαφορετικό για όλους μας.
Ας το καταστήσουμε ασφαλές με την υπεύθυνη στάση μας».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.