Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανελλήνιες πρωτιές για τους Ιπτάμενους κολυμβητές από την Αργολίδα

16η θέση ανάμεσα σε 78 σωματεία
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 19 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters που έγινε στις 14, 15 και 16 Ιουνίου. Συνολικά στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 407 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 78 σωματεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Την Αργολίδα εκπροσώπησαν επάξια οι Ιπτάμενοι Κατερίνα Δημακοπούλου, Βαγγέλης Σωτηρόπουλος, Λάμπρος Καρούντζος και Δήμητρα Παπαθεοδώρου πραγματοποιώντας δυνατές κούρσες με πανελλήνια και ατομικά ρεκόρ, κατακτώντας θέσεις στους καλύτερους των αγωνισμάτων τους.

Πανελλήνιες Ιπτάμενες επιτυχίες ξανά

Πιο συγκεκριμένα η προπονήτρια των Ιπτάμενων Κατερίνα Δημακοπούλου σε ρόλο κολυμβήτριας αυτή τη φορά κατέκτησε την 1η πανελλήνια θέση στην κατηγορία της στα 50μ. ύπτιο κάνοντας ταυτόχρονα πανελλήνιο ρεκόρ και έχοντας για φέτος την καλύτερη επίδοση του αγωνίσματος στην κατηγορίας της. Παράλληλα κατέκτησε την 2η θέση στα 200μ. ύπτιο και στα 200μ. μικτή ατομική και την 3η θέση στα 100μ. ύπτιο.

Ο Ιπτάμενος Βαγγέλης Σωτηρόπουλος κατέκτησε την 1η πανελλήνια θέση στα 400μ. Μικτής ατομικής, την 2η θέση στα 200μ. ύπτιο και στα 200μ. Μικτής ατομικής, την 3η θέση στα 100μ. ύπτιο και την 6η θέση στα 50μ. ελεύθερο.

Πανελλήνιες Ιπτάμενες επιτυχίες ξανά

Ο κολυμβητής Λάμπρος Καρούντζος σε μια εξαιρετική κούρσα αντοχής κατέκτησε την 2η θέση στα 1500μ. ελεύθερο. Επιπλέον κατέκτησε την 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4*50 MIX, την 2η θέση στην σκυταλοδρομία 4*50 ανδρών και την 7η θέση στα 400μ. ελεύθερο.

Τέλος η Ιπτάμενη κολυμβήτρια Δήμητρα Παπαθεοδώρου κατέκτησε την 3η θέση στα 1500μ. ελεύθερο στην κατηγορία της, την 4η θέση στα 800μ. ελεύθερο, την 5η θέση στα 50μ.πρόσθιο και στα 400μ. ελεύθερο, και την 6η θέση στα 200μ. πρόσθιο.

Πανελλήνιες Ιπτάμενες επιτυχίες ξανά

Πανελλήνιες Ιπτάμενες επιτυχίες ξανά

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας Ιπτάμενοι κατέλαβε την 16η θέση στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος Masters ανάμεσα σε 78 σωματεία από Ελλάδα και εξωτερικό με πολυπληθείς συμμετοχές.

Πανελλήνιες Ιπτάμενες επιτυχίες ξανά

Πανελλήνιες Ιπτάμενες επιτυχίες ξανά

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.