Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανηγύρια για την Φώφη

Χρονόπουλος και Τάσαινα χάρηκαν για την εκλογή της Φώφης Γεννηματά στον προεδρικό θώκο του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 22 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Δύο πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα, ο Ανδρέας Χρονόπουλος και η Ματίνα Τάσαινα, οι οποίοι είχαν ταχθεί εξ' αρχής υπέρ της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά, εξέδωσαν ανακοινώσεις για την επόμενη μέρα στην κεντροαριστερά:

Χρονόπουλος: Εκλέξαμε υποψήφια Πρωθυπουργό

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της στη θέση της επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς μέσα από ανοιχτές μαζικές διαδικασίες. Από την μαζική συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Αργολίδα είναι ξεκάθαρο πως εκλέξαμε όχι απλά μια αρχηγό αλλά μια υποψήφια Πρωθυπουργό που θα διεκδικήσει ισάξια την νίκη στις επόμενες εκλογές.

Τώρα είναι ευθύνη όλων μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και οι διεργασίες να οδηγήσουν σε έναν ισχυρό ενιαίο σοσιαλδημοκρατικό φορέα με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην χώρα. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί συνεχίζεται.

Οι προοδευτικοί πολίτες κινητοποιήθηκαν και αυτήν την Κυριακή, για δεύτερη φορά. Με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής. Μια απάντηση σε όσους συστηματικά τα τελευταία χρόνια, υπηρετώντας ακροδεξιές αντιλήψεις, επιδιώκουν να απαξιώσουν τη συνεισφορά της Παράταξής μας στην πορεία της χώρας. Η μήτρα της Παράταξης, είναι αυτή η συμμετοχή των πολιτών, εντολή και παρακαταθήκη για όλους μας, με πρώτη τη Φώφη Γεννηματά. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και με αυτόν το σκοπό δημιουργήθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Με τη Φώφη Γεννηματά όλοι μαζί προχωράμε μπροστά!»

Τάσαινα: Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί

«Συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου τη Φώφη Γεννηματά για τη μεγάλη νίκη της. Αναλαμβάνει μια ιστορική ευθύνη. Να ηγηθεί του κοινού μας εγχειρήματος για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ελπίζω ότι οι επόμενες μέρες θα είναι οι πρώτες μιας νέας εποχής για την προοδευτική παράταξη. Φιλελεύθεροι, κεντρώοι, οικολόγοι, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί, πρέπει να ενώσουμε την δύναμη μας. Η πατρίδα έχει ανάγκη από γενναίες συμμαχίες, τολμηρές προτάσεις και δίκαιες πολιτικές. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος που έχουμε μπροστά μας.

Είναι ευθύνη μας να συνθέσουμε όλα τα ρεύματα, τις απόψεις, τις ιδέες, που κατατέθηκαν σε αυτή την περίοδο από πολύ σπουδαίους ανθρώπους.

Η δέσμευσή μας είναι ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε με ενότητα για την επόμενη μέρα, να λύσουμε προβλήματα. Αυτός είναι ο εχθρός μας, να λύσουμε τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών της κρίσης

Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.