Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Valencia C.F. Elite Tournament

Πανδαισία ταλέντων στο Ναύπλιο

Ξεκίνησε το 2ο διεθνές τουρνουά «Valencia C.F. Elite Tournament»

Με την Τελετή Έναρξης, την Δευτέρα 22 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου, δόθηκε το σήμα για την εκκίνηση του 2ου διεθνές τουρνουά «Valencia C.F. Elite Tournament» στη μνήμη του Διαμαντή Ανδρώνη, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου.

Τη σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική γιορτή συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της Valencia C.F. για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη μνήμη του Διαμαντή Ανδρώνη, έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ποδοσφαιρική ιστορία της Αργολίδας.

Valencia C.F. Elite Tournament

Την έναρξη του Διεθνούς Τουρνουά κήρυξε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, παρουσία παικτών  από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες των ομάδων: Valencia CF, ΑΠΟΕΛ, Ατρόμητος Αθηνών, Vojvodina FC Serbia, Barrocco Academy Sofia, επίλεκτοι δικτύου Valencia CF Νοτιοανατολικής Ευρώπης, επίλεκτη ομάδα δικτύου Bayern FC στις ΗΠΑ και άλλων.

Επίσης, έγιναν τιμητικές βραβεύσεις στους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές και πρεσβευτές του «Valencia C.F. Elite Tournament» Θεόφιλο Καρασαβίδη και Λεωνίδα Βόκολο από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Valencia C.F. Elite Tournament

Οι αγώνες θα γίνουν σε πέντε γήπεδα του Δήμου Ναυπλίου με φυσικό αλλά και τεχνητό χλοοτάπητα και στις εξής κατηγορίες:

  • U18, Γεννηθέντες 2001-2002 - 11Vs11,
  • U16, Γεννηθέντες 2003-2004 - 11Vs11,
  • U14, Γεννηθέντες 2005-2006 - 11Vs11,
  • U12, Γεννηθέντες 2007-2008 9 vs 9,
  • U10, Γεννηθέντες 2009-2010 7 vs 7,
  • U08, Γεννηθέντες 2011-2012 5 vs 5.

Κάθε κατηγορία θα περιλαμβάνει 8 ομάδες που θα τοποθετηθούν σε ομίλους των 4 ομάδων  όπου η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες τρεις από μία φορά. Οι ομάδες θα παίξουν στην τελική φάση σε αγώνες κατάταξης (play off – play out).

Valencia C.F. Elite Tournament

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ομάδα θα παίξει 4 αγώνες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της FIFA και της Ε.Π.Ο. εκτός των κανονισμών που θα αναφέρονται ξεχωριστά στην προκήρυξη των αγώνων.

Το τουρνουά περιλαμβάνει και παράλληλες εκδηλώσεις όπως:

- Διαγωνισμός Δεξιοτεχνίας - kick up skills, αφιέρωμα μνήμης στον Διαμαντή Ανδρώνη και σεμινάριο προπονητών στη συνεδριακή αίθουσα του πολυχώρου «Φουγάρο» Ναυπλίου, την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 19:00.

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.