Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Παναγιώτης Μερμίγκης: Η Αργολίδα είναι από μόνη της ένα θεματικό πάρκο

Συνέντευξη με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Αργολίδας με την παράταξη Δέδε.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 21 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μία πληθωρική συνέντευξη παραχώρησε στον Άκη Γκάτζιο για το anagnostis ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» Παναγιώτης Μερμίγκης.

Εκπαιδευτικός, επί σειρά ετών διευθυντής σε σχολικές μονάδες και έμπειρος στα αυτοδιοικητικά, εξηγεί γιατί επέλεξε να συμπαραταχθεί στο πελυρό του Γιώργου Δέδε, αλλά και πως φαντάζεται ο ίδιος τον ρόλο του περιφερειακού συμβούλου. Θα πρέπει αυτός να εκφράζει την δική του άποψη ή να είναι φερέφωνο του επικεφαλής του;

Παναγιώτης Μερμίγκης Άκης Γκάτζιος

Δίνει τις δικές του απαντήσεις για τον ανάβαλο, για τις συγκοινωνίες, την σύνδεση της Αργολίδας με την Εθνική Οδό, το τραίνο, τον πολιτισμό, την πρωτογενή παραγωγή, την ενέργεια, κ.α.

«Η Πελοπόννησος είναι από μόνη της ένα αρχαιολογικό πάρκο, είναι η ιστορία του κόσμου, και η Αργολίδα από μόνη της έχει το 1/3. Επομένως είμαστε από μόνοι μας ένα θεματικό πάρκο», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μερμίγκης, αναφερόμενος στο τουριστικό κομμάτι. 

Μιλά επίσης για τα κόμματα σε σχέση με τις περιφερειακές εκλογές, τις προτεραιότητες και τις προτάσεις τις δικές του αν εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος, αλλά και γιατί ο ίδιος αφήνει τα δημοτικά του Ναυπλίου για να ασχοληθεί με τα της Περιφέρειας.

 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον ξενώνα Leone Guest House (Παπανικολάου 34) στο Παλιό Ναύπλιο.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.