Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Στρατόπεδο Ναυπλίου

Πακετάρουν στο στρατόπεδο Ναυπλίου

Τι θα γίνει μετά το λουκέτο;

Μετράει αντίστροφα μέχρι να κλείσει οριστικά το στρατόπεδο του Ναυπλίου. Τον Ιούλιο θα έχει αποτελέσει παρελθόν μαζί με όλα σχεδόν τα πρώην Κέντρα Εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει η εκκένωση του. Στρατιωτικά οχήματα μεταφέρουν σταδιακά στρατιωτικό υλικό σε αποθήκες στην Αττική, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα στρατόπεδα που κλείνουν. Μαζί με το στρατόπεδο θα βάλει λουκέτο και η Λέσχη Αξιωματικών.

Εντελώς θα κλείσει και το στρατόπεδο στην Καλαμάτα, όπως επίσης και η εκεί λέσχη αξιωματικών.

Τα στρατιωτικά μουσεία του Ναυπλίου και της Καλαμάτας, τα οποία υπάγονται σε διαφορετικό καθεστώς, θα παραμείνουν ανοιχτά.

Μόνο με συγκεκριμένο σχέδιο θα παραχωρηθεί το ΚΕΜΧ

Στην Πελοπόννησο παραμένουν μόνο τα στρατόπεδα στην Σπάρτη και στην Τρίπολη ως χαμηλής επάνδρωσης, καθώς επίσης και η Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι.

Οι νεοσύλλεκτοι πλέον παρουσιάζονται κατευθείαν στις μονάδες της παραμεθορίου, στον Έβρο και τα νησιά. Εξαιρούνται οι νεοσύλλεκτοι που προορίζονται για Κύπρο, οι οποίοι παρουσιάζονται στη Θήβα.

Οι δομές αυτές είναι άγνωστο τι θα απογίνουν, με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να μην έχει κάνει ακόμα γνωστό τι σκοπεύει να κάνει με αυτά. Οι τοπικές κοινωνίες διεκδικούν τις εκτάσεις και τα κτίρια για να τα αξιοποιήσουν προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Από την άλλη δεν έχει αποκλειστεί και η δημιουργία hotspot για την φιλοξενία προσφύγων σε κάποια από αυτά...

 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.