Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Παίζουν με το θάνατο στο γύρο της Αρβανιτιάς

Παίζουν με το θάνατο στο γύρο της Αρβανιτιάς

Αψηφούν την απαγόρευση λόγω πτώσης βράχων και περνούν από το πλάι την πόρτα

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ρισκάρουν τη ζωή τους και περνούν στην απαγορευμένη περιοχή του γύρου της Αρβανιτιάς, όπου η πτώση των βράχων από μεγάλο ύψος είναι πλέον συχνό φαινόμενο.

Η πόρτα που τοποθετήθηκε δεν φαίνεται ικανή να σταματήσει όσους αψηφούν την απαγόρευση και κυρίως μικρά παιδιά, στα οποία το αθώο παιγνίδι μπορεί να στοιχίσει την ίδια τους τη ζωή.

Πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκε μόνιμη καγκελόπορτα για να εμποδίζει όσους δεν ελάμβαναν υπόψη την απαγορευτική πινακίδα. Και πάλι όμως – όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες – βρίσκουν τρόπο να περάσουν.

Παίζουν με το θάνατο στο γύρο της Αρβανιτιάς

Ο περίπατος στην Αρβανιτιά είναι πλέον «κίνδυνος – θάνατος» εδώ και καιρό, από τα πλέον επίσημα χείλη των ειδικών. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο anagnostis.org ο ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (ΟΑΣΠ) Ευθύμιος Λέκκας, ο κίνδυνος των κατολισθήσεων στη διαδρομή από την παραλία του Ναυπλίου προς την Αρβανιτιά αυξάνει σταδιακά.

Χαρακτηριστική της επικινδυνότητας για τη διέλευση περιπατητών είναι η φωτογραφία από πρόσφατη κατολίσθηση.

Κατολίσθηση Αρβανιτιά

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.