Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Βακτήρια

Παίρνουν τα μέτρα τους για γρίπη και κοροναϊό στη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Προμηθεύονται αντισηπτικά διαλύματα για τις υπηρεσίες.

Στην προμήθεια αντισηπτικών αλκοολούχων διαλυμάτων για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών της θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της λήψης των απαραίτητων προληπτικών µέτρων για την αποφυγή διασποράς λοιμωδών νοσημάτων.

Στο σχετικό -εξαιρετικά επείγον- έγγραφο που υπογράφει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι αν και “κατά την τρέχουσα περίοδο η δραστηριότητα της γρίπης κυμαίνεται στα αναμενόμενα για την εποχή επίπεδα, θα πρέπει για προληπτικούς λόγους να λαμβάνονται µέτρα προφύλαξης” και υπογραμμίζεται:

“Κρίνεται απαραίτητο για λόγους πρόληψης, προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας να τελεστεί το συντομότερο δυνατόν προμήθεια κατάλληλων (µε άδεια ΕΟΦ) αντισηπτικών αλκοολούχων διαλυμάτων (µε άθροισμα 70% και πιστοποίηση CΕ) µε αντλία έγχυσης και επιτοίχια βάση, συσκευασίας του ενός λίτρου για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επίσης οι ανάγκες θα εκτιμηθούν για όλα τα κτήρια ανά Περιφερειακή Ενότητα µε την τοποθέτηση τουλάχιστον µίας συσκευασίας ανά όροφο και την πρόβλεψη ανανέωσης (περίπου 4 συσκευασίες ενός λίτρου κάθε μήνα)”.

Το εν λόγω έγγραφο απευθύνεται προς την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοίκησης και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικού της έδρας, όπως επίσης και προς τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Διοικητικού – Οικονομικού των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

ΕΟΔΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ
ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.