Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
SMS ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟ

Παίρνουν τα λεφτά από την Πειραιώς, αν κλείσει η τράπεζα στο Λυγουριό

Έντονη αντίδραση, με οικονομικό αντίκτυπο για το πιστωτικό Ίδρυμα από το δήμο Επιδαύρου. Μιλάει με άλλες τράπεζες ο δήμαρχος και πιέζει

Παύει τις συναλλαγές με την Τράπεζα Πειραιώς, αποσύρει τα αποθεματικά του δήμου Επιδαύρου και παύει τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων από το συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης αντιδρώντας έντονα στην απόφαση να κλείσει την Πέμπτη 5 Μαρτίου το υποκατάστημα του Λυγουριού.

Όπως δηλώνει ο κος Χρόνης έχει ήδη μιλήσει με άλλα πιστωτικά ιδρύματα για το θέμα αυτό.
Παράλληλα έχει πάρει το δρόμο της επιστολή διαμαρτυρίας με τις έντονες διαμαρτυρίες της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας σε στελέχη της τράπεζας, στους βουλευτές του νομού, στον περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη και στον αρμόδιο υπουργό.

Την Τρίτη οι πελάτες του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Λυγουριό άρχισαν να ενημερώνονται με μηνύματα sms στα κινητά τους τηλέφωνα ότι σε δύο μέρες κλείνει το κατάστημα.

Στο δήμο σήμανε συναγερμός και αργά το βράδυ ακολούθησε η παρακάτω δήλωση του δημάρχου Τάσου Χρόνη: 

«Το δημοτικό συμβούλιο στο τελευταίο συμβούλιο αποφάσισε τη διαπαραταξιακή σύσταση επιτροπής για να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις σε σχέση με την αντίδραση στο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς.

Αποφασίστηκε να στείλουμε επιστολή με τις έντονες διαμαρτυρίες της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας σε στελέχη της τράπεζας, στους βουλευτές του νομού μας, στον περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη καθώς και επιστολή διαμαρτυρίας στον αρμόδιο υπουργό.

Στην επιστολή σημειώνουμε την πρόθεση, εάν δεν αλλάξει η απόφαση της τράπεζας, να σταματήσει Δήμος μας τις συναλλαγές με το συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα (αποθεματικά, μισθοδοσίες κλπ) και να στηρίξει έμπρακτα αυτό το πιστωτικό ίδρυμα που θα στηρίξει την τοπική κοινωνία.

Σαν δήμαρχος έχω ήδη μιλήσει με κάποια άλλα πιστωτικά ιδρύματα και για λίγο ακόμα είμαστε σε κατάσταση αναμονής.

Ότι πράξουμε θα κοινοποιηθεί στην τοπική κοινωνία για να πράξει ανάλογα.

Δε ζητάμε από κανένα ιδιώτη (που σώθηκε με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου και τώρα είναι "ιδιώτης") να μας κάνει χάρη!

Αυτούς που υποστηρίζαμε τόσα χρόνια ζητάμε να μας υποστηρίξουν. Εάν δεν το κάνουν να είναι σίγουροι ότι θα βρεθούν άλλοι και θα το κάνουν και τότε και εμείς θα κινηθούμε ανάλογα»

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.