Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Υλοποιείται το όνειρο του κτηρίου του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Παίρνουν μπρος τα έργα για το κτήριο των συσσιτίων

Χρίζουν εγγυητή και συνδημιουργό του έργου τον Κωστούρο

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων πραγματοποίησαν σήμερα η ομάδα εθελοντών του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας με επικεφαλής τον Πατέρα Ελευθέριο Μίχο, ζητώντας την παρέμβαση του Δημάρχου για την υλοποίηση του έργου. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πατέρας Ελευθέριος, Η νομιμότητα έχει εξασφαλιστεί και θεωρούμε πως ο Δήμαρχος αποτελεί Εγγυητή του έργου, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ελεγκτικού συμβουλίου Απόστολος Μπότσος χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Συνδημιουργό του έργου.

Όπως υποστήριξαν οι παρευρισκόμενοι, Όλα τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και μένουν κάποιες λεπτομέρειες για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του πολυχώρου του συσσιτίου.

Υλοποιείται το όνειρο του κτηρίου του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στον 6ετή αγώνα για την κατασκευή του κτηρίου του συσσιτίου και υπέθεσε πως σύντομα σε 2 μήνες θα προχωρήσουν τα έργα. Απευθυνόμενος στα μέλη μεταξύ άλλων τόνισε πως «Ότι πείσμα  και η υπομονή του πάτερα Ελευθέριου μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε εμπόδια χρόνων. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να με χρίζετε Εγγυητή και Συνδημιουργό του έργου. Αυτό που επιτελείται εκεί είναι τεράστιο ανθρωπιστικό έργο και οποιοδήποτε εμπόδιο θα ξεπεραστεί εύκολα από τον δήμο και τους εθελοντές. Κάλεσε μάλιστα όποιον θέλει να βοηθήσει να ανέβει τα σκαλιά της Ευαγγελίστριας και να γίνει κομμάτι του συνόλου της Αλληλεγγύης».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.