Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κλαριά Χρόνης

Παίρνει κλαδευτήρι ο Δήμος Επιδαύρου για όποιον δεν συμμορφώνεται

Κόψτε κλαδιά που προεξέχουν στο δρόμο διότι απειλήστε με πρόστιμo.

Έρχονται πρόστιμα σε όσους δεν καθαρίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τα δέντρα και τα φυτά που εξέχουν σε δημοτικούς δρόμους του Δήμου Επιδαύρου.

Με σχετικό έγγραφο ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης επιχειρεί να βάλει μια τάξη, υπενθυμίζοντας στους ιδιοκτήτες σπιτιών, επιχειρήσεων και οικοπέδων τον κανονισμό καθαριότητας και τις υποχρεώσεις τους ώστε υπάρχει ασφαλή διέλευση από τους δρόμους και τα μονοπάτια της περιοχής.

Ο δήμος διαμηνύει ότι όποιος ιδιοκτήτης αδιαφορήσει στις παραινέσεις του και αφήσει ακλάδευτα τα δέντρα του θα χρεωθεί με πρόστιμο 30 ευρώ.

Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «καλείστε οι ιδιοκτήτες των παρόδιων ακινήτων να προβείτε την αποκλάδωση των δέντρων ή και θάμνων που εξέχουν προς το οδικό δίκτυο, δρόμους μονοπάτια καθώς εμποδίζουν την διέλευση πεζών και οχημάτων, μετά το πέρας της συγκομιδής και όχι μετά την 31/01/2020. Σε διαφορετική περίπτωση, ο δήμος θα μεριμνήσει για την κοπή ή αποκλάδωση και αποκομιδή τους , επιβαρύνοντας οικονομικά τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες».

Κλαριά Χρόνης

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.