Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Καλαμάτα Παιδοδοντικό 2

Παιδοδοντικό συνέδριο στην Καλαμάτα

Παιδοδοντικό συνέδριο στην Καλαμάτα

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέφτηκαν σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Τζίνα Θεοδωροπούλου και ο ταμίας του Συλλόγου Άγγελος Τσορφόλιας.

Κατά τη συνάντηση έγινε γνωστό ότι το Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο το 2021 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, σε συνδιοργάνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας με την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία. Το συνέδριο, όπως τόνισε ο Δήμαρχος θα υποστηριχθεί από το Δήμο. Ο προγραμματισμός είναι για το διάστημα 24-26 Σεπτεμβρίου 2021. Σημαντικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί το συνέδριο στην Καλαμάτα είχε ο Μεσσήνιος αναπληρωτής Καθηγητής Οδοντιατρικής του ΑΠΘ Κώστας Αραποστάθης.

Επίσης, πέραν μίας σειρά θεμάτων που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, αναφορά υπήρξε και στη συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας λόγω της παγκόσμιας ημέρας στοματικής υγείας, με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο να αναδεικνύει την πόλη της Καλαμάτας και τα τοπικά προϊόντα της μεσσηνιακής γης.
 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.