Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σύλλογος Τελέσιλλα

Παιδική Νεανική χορωδία στο Άργος από την «Τελέσιλλα»

Από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο

Από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο 11:00 με 12:30 το μεσημέρι οι φίλοι της μουσικής με ηλικίες 6-15 ετών με καθοδηγητή-μαέστρο τον Νίκο Καπετάνιο τραγουδούν, μαθαίνουν στοιχεία της μουσικής, ασκούνται σε επιλεγμένα και ποικίλα μουσικά ακούσματα, προετοιμάζονται για διάφορες δραστηριότητες-παρουσιάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους «Τελέσιλλα».

Κι όλα αυτά αβίαστα γιατί το κέφι και η διάθεση του μαέστρου είναι ανεξάντλητο! Η ψυχαγωγία των μικρών χορωδών είναι για τον μαέστρο και πιανίστα το πρώτο μέλημα.

Η προετοιμασία για το αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ποιητή Νίκο Γκάτσο επιβάλλουν πρόβες με εντατικούς ρυθμούς.

Σύλλογος Τελέσιλλα

Όπως αναφέρει η "Τελέσιλλα" στην ππρόσκλησή της: «Προσκαλούμε όσα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τμήμα της χορωδίας να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα της πρόβας στην αίθουσα του Συλλόγου. Εμάς η μουσική μας έχει φέρει πιο κοντά…νιώθουμε ότι ανήκουμε στη μεγάλη χορωδιακή οικογένεια της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ! Ελάτε να μας γνωρίσετε και να αντλήσετε κι εσείς τη χαρά που μοιράζει η μουσική!»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου: 27510-20370, 6938625033.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.