Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα

Παγώνει μέχρι νεωτέρας το έργο στον Ερασίνο, μετά την αυτοψία Νίκα

Πως χαρακτήρισε ο Περιφέρειάρχης το ποτάμι και τι ζήτησε πριν γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση.

Μόνο μέσα από συγκλίσεις θα προχωρήσει το προγραμματισμένο έργο στον Ερασινό ποταμό, η υλοποίηση του οποίου για την ώρα τελεί σε αναμονή.

Αυτό αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σήμερα στο Ναύπλιο, μετά από την επίσκεψή του στην περιοχή του εν λόγω ποταμού.

Ο περιφερειάρχης, στη διάρκεια της αυτοψίας που διενήργησε στην περιοχή του ποταμού, έμεινε εντυπωσιασμένος από την φυσική ομορφιά της περιοχής που διασχίζει ο ποταμός, από το Κεφαλάρι μέχρι τις εκβολές του στη Νέα Κίο, και ζήτησε να ενημερωθεί και από τους οικολογικούς φορείς ως προς τις ενστάσεις τους και τις εν γένει θέσεις τους για το σχεδιαζόμενο έργο.

Στην σύσκεψη που ακολούθησε στο Ναύπλιο, με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου, εκπροσώπων του Δήμου Αργους – Μυκηνών, περιφερειακών συμβούλων από τις μειοψηφίες του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και εκπροσώπους οικολογικών φορέων, συμφωνήθηκε ότι το έργο θα τελεί σε αναμονή, καθώς ο περιφερειάρχης ζήτησε να υπάρξουν συγκλίσεις των διαφόρων απόψεων, ενώ παράλληλα θα κληθεί να γνωμοδοτήσει ο Δήμος Αργους – Μυκηνών.

Οπως τόνισε δε ο Π. Νίκας, «η Περιφέρεια θα συνεισφέρει τα επιπλέον χρήματα που χρειάζονται για την ανάδειξη του Ερασινού, ο οποίος είναι ένα καταπληκτικό ποτάμι, πλωτό σχεδόν από τη θάλασσα μέχρι τις πηγές του».

Εικόνα
Εικόνα

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.