Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Ερυθρός Σταυρός Ναυπλίου

Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού στο Ναύπλιο

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και το ωράριο του Μαϊου

Η Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαΐου, ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 20.00 – 22.00 στην πλατεία Συντάγματος, στο χώρο μπροστά από το ΤΡΙΑΝΟΝ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολές από τις δράσεις του τμήματος, διαδοχικούς κύκλους επίδειξης πρώτων βοηθειών/καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και διανομή ενημερωτικού υλικού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις του μεγαλύτερου παγκοσμίως εθελοντικού οργανισμού και να γνωρίσουν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το ανθρωπιστικό του έργο. Οι εκπαιδευτές/τριες και εθελοντές/ντριες των σωμάτων του τμήματος μας θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν.

Ωράριο Μαΐου:

Επίσης το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει ότι το μήνα Μάιο τα γραφεία του, στην οδό Β. Κων/νου 15Α (Μεγάλος Δρόμος), θα είναι ανοικτά για πληροφορίες, ενημέρωση και επικοινωνία στις: 8, 15, 22 και 29 Μαΐου (ημέρα Τετάρτη) και ώρα 11.00-13.00.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.