Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Πάει στα δικαστήρια τον Τατούλη ο Μαντάς

Πάει στα δικαστήρια τον Τατούλη ο Μαντάς

Τη νομική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος για να λύσει τις διαφορές του με τον Περιφερειάρχη.

Έγκληση και αγωγή κατά του Πέτρου Τατούλη κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και πολιτευτής της ΝΔ στη Μεσσηνία, Περικλής Μαντάς, υπερασπιζόμενος, όπως ο ίδιος δηλώνει, την τιμή και την υπόληψή του.

Ο Περικλής Μαντάς που εκλέχθηκε με την παράταξη Τατούλη, βρίσκεται σε ρήξη με τον Περιφερειάρχη από τότε που ανεξαρτητοποιήθηκε.

Πάει στα δικαστήρια τον Τατούλη ο Μαντάς

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του:

Η πολιτική δράση έχει ως πεδίο της, την κοινωνία και τα προβλήματά της και ως διαρκές στοίχημα το μέλλον. Η πολιτική δράση έχει ως εργαλεία τον διάλογο και την κριτική αντιπαράθεση. Ταυτόχρονα, έχει ως αφετηρία και θεμέλιο τις κοινές αρχές και αξίες του πολιτικού μας πολιτισμού.

Στην πολιτική μου διαδρομή, δεν μετήλθα ποτέ, λογικές πολιτικής αυτοδικίας, δεν χρησιμοποίησα πρακτικές «bulling», ούτε και επιδόθηκα σε δολοφονίες χαρακτήρων.

Η αποχή μου από τέτοια ενδημικά φαινόμενα, που δηλητηριάζουν και υπονομεύουν την πολιτική, βαίνει παράλληλα με την σταθερή βούλησή μου να στέκομαι απέναντί τους, με το μόνο τρόπο, που προβλέπει το κράτος δικαίου και είναι η προσφυγή στη διακιοσύνη της πατρίδας μας.

Έτσι σήμερα κατέθεσα έγκληση και αγωγή κατά του κ. Πέτρου Τατούλη, υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους διότι, μεταξύ των άλλων, «κρείτον του λαλείν το σιγάν».

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.