Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Νίκας-Φρούσιος-Σταματόπουλος

Πάει για προγραμματική ο δρόμος Κιάτο - Νεμέα

Συναντήθηκαν σήμερα οι δήμαρχοι Σικυωνίων και Νεμέας με τον Νίκα

Στην Τρίπολη σήμερα, 17 Ιουνίου, συναντήθηκαν ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας για το δρόμο Νεμέα – Κιάτο και διαπίστωσαν το κοινό ενδιαφέρον για έναν οδικό άξονα μεγάλης οικονομικής, τουριστικής και αναπτυξιακής σημασίας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας αποφασίστηκε η σύναψη Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των δύο δήμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου με σκοπό το έργο να προχωρήσει στο πρώτο στάδιο υλοποίησής του, δηλαδή αυτό της Προμελέτης.

Με την ολοκλήρωση της προμελέτης θα οριστικοποιηθεί η νέα χάραξη και θα γίνει δυνατή η δημοπράτηση οριστικής μελέτης, έτσι ώστε το έργο να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Οι δύο δήμαρχοι Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος  και Νεμέας  Κώστας Φρούσιος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, γιατί ένα πάγιο αίτημα ετών της τοπικής κοινωνίας, βρίσκει επιτέλους το δρόμο προς την υλοποίηση.

Ευχαρίστησαν από κοινού τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για την άψογη συνεργασία στη δρομολόγηση του νέου οδικού άξονα Νεμέας – Κιάτου όσο και σε όλα τα θέματα που άπτονται του κοινού ενδιαφέροντος. 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.