Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Όρισαν παιδίατρο μετά τον πανικόGia a

Όρισαν παιδίατρο στο Ναύπλιο μετά την δημοσιοποίηση του θέματος

Έπρεπε να γίνει σάλος στα ΜΜΕ για να τοποθετηθεί εφημερεύων παιδίατρος;

Αναστάτωση προκλήθηκε μετά την δημοσιοποίηση του θέματος ότι στην σημερινή εφημερία του νοσοκομείου Ναυπλίου δεν υπήρχε παιδίατρος. Από τους 6 συνολικά διαθέσιμους παιδίατρους σε νοσηλευτικές μονάδες και Κέντρα Υγείας της Αργολίδας δεν είχε οριστεί ούτε ένας εφημερεύων. Άραγε δεν νοσηλεύονται παιδιά στο νομό;

Κατόπιν εορτής το μεσημέρι και μονο μετά τον πανικό που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση του θέματος, έσπευσαν να καλύψουν την τρύπα, προσθέτοντας παιδίατρο, μέσω ορθής επανάληψης του προγράμματος της εφημερίας.

Όλα τα παιδιά της Αργολίδας χωρίς νοσοκομειακή κάλυψη

Στο Ναύπλιο για ακτινογραφία και πίσω στον παιδίατρο

Την ίδια στιγμή μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, τις μεσημεριανές ώρες, ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κ.Υ. Λυγουριού Βασίλης Κόκκας ενημέρωσε τις μεσημεριανές ώρες πως «σήμερα, Τρίτη 27 Αυγούστου εφημερεύει στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού Παιδίατρος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ.».

Όμως στο Λυγουριό ούτε ακτινογραφία δεν κάνουν σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι τέτοιο το παιδί. Σε αυτή την περίπτωση το στέλνουν στο Ναύπλιο να κάνει ακτινογραφία και έπειτα να γυρίσει στο Λυγουριό στον παιδίατρο!

Η ανακοίνωση του Κ.Υ. Λυγουριού:

Fake news ή τα παιδία παίζει;

Τα θέματα της δημόσιας υγείας οφείλουμε όλοι να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και προπάντων με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα σε όφελος πάντα της υγείας των πολιτών.

Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός δεν ωφελούν τη δημόσια υγεία. Πόσο δε μάλλον οι ψευδείς ειδήσεις  του τύπου «Χωρίς παιδίατρο όλη η Αργολίδα».

Σήμερα, Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού Παιδίατρος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ.!!!

Οι «ανώνυμοι ανησυχούντες» ας φροντίσουν στο μέλλον να έχουν καλύτερη ενημέρωση και να μην παραπληροφορούν την τοπική κοινωνία.

Βασίλειος Κόκκας
Επιστημονικά Υπεύθυνος Κ.Υ. Λυγουριού

Αυτή δεν είναι η πρώτη εφημερία χωρίς παιδίατρο:

Να σημειωθεί αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εφημερία η οποία καλύπτει όλο το νομό, καθώς και τα νησιά Σπέτσες και Ύδρα, δεν περιλαμβάνει παιδίατρο. Στις αντίστοιχες εφημερίες στις 13 και 22 Αυγούστου είχε συμβεί πάλι το ίδιο. Μέσα στο πικ της τουριστικής περιόδου...

Αναρωτιόμαστε, έπρεπε να γίνει σάλος στα ΜΜΕ για να τοποθετηθεί εφημερεύων παιδίατρος; Και αν υπήρχε εφημερεύων παιδίατρος όπως μας ενημερώνει ο Επιστημονικά Υπεύθυνος Κ.Υ. Λυγουριού, τότε γιατί άλλαξαν την εφημερία της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου με την Ορθή Επανάληψη;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.