Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναγίτσα Βερβερόντας

Όργωσαν τον δρόμο!

Αυθαίρετο και παράνομο κλείσιμο δρόμου στην Παναγίτσα Βερβερόντας στο Πορτοχέλι, σύμφωνα με τον Λάμπρου.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 12 Οκτ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μετά από καταγγελίες δημοτών και μετά από επιτόπια επίσκεψη του Τάσου Λάμπρου διαπιστώθηκε ότι ο δρόμος που οδηγούσε στο εκκλησάκι της Παναγίτσας Βερβερόντας και στην θάλασσα έχει κλειστεί, έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, έχει οργωθεί. Έτσι δεν μπορεί να πλησιάσει κανένας ούτε πεζός, ούτε με αυτοκίνητο.

Ο επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας καταγγέλει αυτή την ενέργεια ως παράνομη, καταχρηστική και κατά των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών, καθώς υπάρχει οριστικός αποκλεισμός των πολιτών τόσο από τον λατρευτικό χώρο της εκκλησίας όσο και από την παραλία. 

Όπως σημειώνει ο Τάσος Λάμπρου σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή: «Σας ζητώ να προστατέψετε τον κοινόχρηστο χαρακτήρα της πρόσβασης τόσο προς την θάλασσα (παραλία) όσο και προς το εκκλησάκι της Παναγίτσας Βερβερόντας. 

Το θέμα απαιτείται να συζητηθεί σε επίπεδο συμβουλίου ΔΚ Πορτοχελίου , Δημοτικού Συμβουλίου και οικονομικής επιτροπής για να οριστεί δικηγόρος , να πάρει εντολή – εξουσιοδότηση και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια  προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον , τον κοινόχρηστο χαρακτήρα της διόδου- δρόμου προς την  εκκλησία και την θάλασσα. 

Η τυχόν άρνηση σας να ενεργήσετε καταστρατηγεί τις υποχρεώσεις σας και τα καθήκοντά σας και επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να προστατέψω τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών». 

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

YUBI2