Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα

Το ορεινό χωριό της Αργολίδας που έμεινε αλώβητο από τον βιομηχανικό τουρισμό

Η μαγειρική της κυρίας Βάσως, τα κρυστάλλινα νερά, η σπηλιά που εξερεύνησαν Γάλλοι δύτες και το μονοπάτι που ανέδειξε ο Βριλησσός (Pics).

Μια μοναδική εμπειρία το περασμένο Σαββατοκύριακο για τους 12 εθελοντές της Φυσιολατρικής Κίνησης Βριλησσού, η χάραξη, καθαρισμός, σηματοδότηση και ψηφιακή καταγραφή μιας νέας απαιτητικής διαδρομής, στα χνάρια του παλιού μονοπατιού, στο Κεφαλόβρυσο Αργολίδας.

Όμως ακόμη σημαντικότερη ήταν η φιλοξενία του πολιτιστικού συλλόγου Κεφαλόβρυσου, η αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων για τον τόπο τους, η σχέση που αναπτύσσεται.

Στην ορεινή Αργολίδα, το Κεφαλόβρυσο έμεινε αλώβητο από τον βιομηχανικό τουρισμό. Εδώ αναβλύζει κρυστάλλινο νερό που το πίνεις και νιώθεις θεραπευμένος σε ψυχή και πόδια, στο ξεκίνημα της σπηλιάς που πρόσφατα εξερεύνησαν Γάλλοι δύτες και πρόβαλε σε ντοκιμαντέρ της η ΕΡΤ.

Εδώ κάτω απ' τον ψηλό πλάτανο στη γραφική πλατεία, οι άνθρωποι του Βριλησσού απόλαυσαν την φιλοξενία και την μαγειρική τέχνη της κυρίας Βάσως και της οικογένειας της.

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.