Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Open Mall στο Ναύπλιο

Ο Εμπορικός Σύλλογος διοργανώνει ημερίδα για το νέο project που βρίσκεται στα σκαριά. Τι είναι η νέα αυτή δομή που σχεδιάζεται.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 27 Ιουλ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Εξαιτίας της σημαντικότητας του θέματος των ανοιχτών κέντρων εμπορίου (OPEN MALL), συνδιοργανώνεται ημερίδα ενημέρωσης στο Ναύπλιο, στις 30 Ιουλίου, με αναλυτική παρουσίαση από εξειδικευμένους συμβούλους.

Τα Open Malls, είναι η απάντηση στους μεγάλους του εμπορίου και οι εμπορικοί σύλλογοι θέλουν χρηματοδότηση προκειμένου να στήσουν τα δικά τους ανοικτά εμπορικά κέντρα. Προϋπόθεση για την ένταξη του επενδυτικού σχεδίου αποτελεί το ποσοστό των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και η χιλιομετρική απόσταση της οριοθετημένης περιοχής, η οποία θα οριστεί ως περιοχή «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου».

Open Mall στο Ναύπλιο

Ο οριοθετημένος χώρος του «Ανοικτού Εμπορικού Κέντρου» θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις. Ενδεικτικά (και όχι περιοριστικά) η συνολική επιφάνεια δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1Km2.  Για να κατασκευαστούν θα πρέπει να συμβληθούν τουλάχιστον 50 επιχειρήσεις σε μια επιφάνεια που δεν θα ξεπερνά το ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο. Όλα τα καταστήματα, όσο διαφορετικά και αν είναι θα διαθέτουν κοινή βιτρίνα. Επίσης, θα διαθέτουν κοινή πολιτική βάσει της οποίας θα δημιουργηθεί μία ενιαία κάρτα αγορών καταναλωτή ενώ θα διαθέτουν ψυχαγωγικές και πολιτιστικές χρήσεις.

Μία τέτοια δομή σχεδιάζεται να υλοποιηθεί και στο Ναύπλιο και γι' αυτό το λόγο προσκαλούνται οι επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης και οι έμποροι να ενημερωθούν σχετικά με το φιλόδοξο project.

 

Εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org