Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Ομογενείς του Λονδίνου διαγωνίστηκαν στο τάβλι υπέρ των «Αγίων»

Ο διαγωνισμός είχε ως στόχο την οικονομική ενίσχυση του ταμείου της ποδοσφαιρικής ομάδας St. Panteleimon FC.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 19 Δεκ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος ΒΔ Λονδίνου Διαγωνισμός Ταβλιού, υπέρ οικονομικής ενισχύσεως του ταμείου της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «Άγ. Παντελεήμων» - «St. Panteleimon FC»!

Στο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος αρκετές δεκάδες Ομογενών, μελών και φίλων της Ομάδας, προσφέροντας με δυναμικό τρόπο την υποστήριξή τους στην Ομάδα των «Αγίων».

Στη διάρκεια του Διαγωνισμού προσφέρθηκε μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών, την οποία επιμελήθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομάδας και Εκκλ. Σύμβουλος στην τοπική Κοινότητα Σάββας Ανδρέου.

Άλλοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Προπονητής της Ομάδας Γιώργος Φραντζέσκου και ο Γραμματέας της Κοινότητας και μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης. Στην οργανωτική διαδικασία βοήθησε πολύ ο Ανδρέας Καρσεράς, μέλος της Εκκλ. Επιτροπής της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος.

Μετά από αρκετές ώρες Διαγωνισμού, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Φραντζέσκου, ενώ το δεύτερο βραβείο κέρδισε ο Λουκάς Βιολάρης. Στον πρώτο και στο δεύτερο προσφέρθηκαν ειδικά κύπελλα. Τα χρηματικά βραβεία που είχαν ορισθεί, παραχωρήθηκαν από τους νικητές, για ενίσχυση του ταμείου της Ομάδας.

Η εκδήλωση είχε σαφώς μεγάλη επιτυχία. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους οργανωτές, στους χορηγούς και στους συμμετέχοντες.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.