Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Στη ΔΕΔΔΗΕ και τον εισαγγελέα για παράνομη ρευματοδότηση της κεραίας δίπλα στο σχολείο

Ομαδικές αγωγές προς κάθε εμπλεκόμενο από το 3ο Δημοτικό Άργους

Ζητούν αποζημιώσεις για την κεραία.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 27 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στη Γενικη Συνέλευση γονέων, κηδεμόνων εκπαιδευτικών και εργαζομένων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου έγινε απολογισμός των ενεργειών που οδήγησαν στην αναστολή της άδειας λειτουργίας της κεραίας κινητής τηλεφωνίας η οποία είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε παράνομα και επί έντεκα χρόνια δίπλα στο σχολείο.

Η συζήτηση έγινε σε θετικό και ζεστό κλίμα και τονίστηκε η σημασία που είχε στην επιτυχή έκβαση του αγώνα η σθεναρή και αποφασιστική στάση των γονέων, η συμπαράσταση όλων των πολιτικών και πολιτειακών αρχών του τόπου και οι συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες όσων διαχειρίστηκαν το θεμα.

Επίσης συζητήθηκαν οι μελλοντικές κινήσεις και αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Θα κατατεθούν δικαστικές αγωγές με τις οποίες θα ζητείται εύλογη αποζημίωση για προσβολή της προσωπικότητας η οποία περιλαμβάνει τη σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου και την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος.
  2. Οι αγωγές θα κατευθύνονται προς ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ, φυσικό πρόσωπο, εταιρεία ή υπηρεσία από τις ΠΡΑΞΕΙΣ ή τις ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ των οποίων τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική και ψυχική υγεία όσων εκτέθηκαν στην ακτινοβολία.
  3. Οι αγωγές θα κατατεθούν από όλους τους θιγόμενους γονείς, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους οι οποίοι εκτέθηκαν σε κίνδυνο από την παράνομη λειτουργία της κεραίας κατά τα προηγούμενα χρόνια.
  4. Οι αποζημιώσεις οι οποίες πιθανόν θα κερδηθούν θα διατεθούν είτε για το σχολείο είτε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.