Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ολοήμερη διαμαρτυρία στην Καραθώνα για τον σκουπιδότοπο

Ολοήμερη διαμαρτυρία στην Καραθώνα για την χωματερή

Ραντεβού στην Καραθώνα την Τετάρτη, από την ανατολή μέχρι την δύση του ήλιου.

Η παράταξη “Ανάπλι εμπρός!” που θα είναι παρούσα στις εκλογές της επόμενης Κυριακής για το Τοπικό Συμβούλιο Ναυπλίου, διοργανώνει, Τετάρτη 22 Μαΐου, στην παραλία της Καραθώνας, ολοήμερη εκδήλωση-διαμαρτυρία για τον σκουπιδότοπο στο λόφο ακριβώς πάνω από την μαγευτική παραλία, «την ντροπή όλης της πόλης» όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση:

«Θα είμαστε στην Καραθώνα από την ανατολή μέχρι την δύση του ήλιου.

Καλούμε τους πολίτες, τα κόμματα, τις περιφερειακές και δημοτικές παρατάξεις, τους υποψήφιους για συζητήσεις  σε σχέση με τον σκουπιδότοπο, αλλά και για όλο το φάσμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Το ραντεβού μας με όλους όσοι θέλουν αν συμμετέχουν σε μια συζήτηση  είναι για όλη την ημέρα  με αποκορύφωμα τις 6.00 στην Καραθώνα.

Ανακύκλωση στην πηγή, κομποστοποίηση, σύγχρονοι τρόποι αποκομιδής, απορριμματοφόρα, οικονομικά κίνητρα σε σχέση με την μείωση των απορριμμάτων σε επιχειρήσεις και στα οικιακά απορρίμματα είναι η λύση.

Η λύση  που προτείνει η Περιφέρεια  εκτός του μεγάλου κόστους διαχείρισης, το οποίο  θα επιβαρύνει τους δημότες,  δεν διαμορφώνει συνείδηση μείωσης του όγκου στο δημότη  που είναι το ζητούμενο για μια περιβαλλοντικά σωστή  πρόταση.

Ακόμα και ο σταθμός μεταφόρτωσης όλου του νομού Αργολίδας στην πρόταση της περιφέρειας έχει χωροθετηθεί απέναντι από την πόλη του Ναυπλίου, δίπλα στο υγροβιότοπο. Άλλη μια πηγή ρύπων για τον Αργολικό κόλπο και την πόλη του Ναυπλίου συμπληρωματική των πυρηνελαιουργείων. 

Ας δείξουμε όλοι σαν πολίτες ότι η σημερινή κατάσταση δεν είναι με κανένα τρόπο ανεκτή.

Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στο αίσχος.

Να δρομολογήσουμε άλλες λύσεις».

Ανάπλι Εμπρός

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.