Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner ΕΟΔΥ

Εικόνα
Ξεκινάει και πάλι το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Ολοένα και περισσότεροι δεν έχουν να φάνε στο Ναύπλιο

Το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας δέχεται πίεση και χρειάζεται στήριξη.

Τραγικές είναι οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην τοπική οικονομία του Ναυπλίου, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για την διαβίωσή τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απευθύνονται στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας το οποίο καλέιται να καλύψει αυξημένες ανάγκες.

Μέχρι στιγμής με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και ιδιωτών χορηγών, καταφέρνει να επιτελεί το έργο του. Ωστόσο οι αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά και που λογικά θα συνεχίσουν να προκύπτουν το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχουν κλάδοι της οικονομίας που έχουν σταματήσει εντελώς να κινούνται, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον μεροκάματα, καθιστούν επιτακτικότερη την ανάγκη για ενίσχυση του συσσιτίου, είτε σε τρόφιμα, είτε σε χρήματα.

Ο εφημέριος του ιερού ναού της Ευαγγελίστριας π. Ελευθέριος Μίχος απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει:

«Με την βοήθεια του Θεού,συνεχίζει τη λειτουργία της η Δομή παροχής Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, με την ακολούθηση όλων των μέσων προστασίας κατά του κορωνοϊού και εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το έργο της Δομής παροχής Συσσιτίου θα ήταν δυσχερές δίχως την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Ναυπλιέων,αλλά όλων των εθελοντών και δωρητών που το υποστηρίζουν θερμά και συστηματικά προσφέροντας με γενναιοδωρία, ευαισθησία και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία ωφελούνται οι συμπολίτες μας που στερούνται βασικών αγαθών και δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως, ειδικά την πρωτόγνωρη για όλους μας περίοδο που διανύουμε. 

Τους ευχαριστούμε ειλικρινά για τη στήριξη τους η οποία είναι διακριτική αλλά τόσο σημαντική.

Παρακαλούμε όσοι μπορούν ακόμη να στηρίξουν με τρόφιμα ή με χρήματα την προσπάθειά μας αυτή, ειδικότερα τώρα που οι ανάγκες έχουν αυξηθεί, ώστε κανένας να μην μείνει χωρίς φαγητό».

Εικόνα
Αριθμός λογαριασμού για συσσίτιο Ευαγγελίστριας

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.