Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υιοθεσία αδέσποτα

Όλα του γάμου …δύσκολα για τα αδέσποτα. Δεν έδωσε άδεια ο δήμος και βρήκαν …καταφύγιο στον Μαλτέζο

Εκεί που δεν υπήρχε καμία φιλοζωική στο Ναύπλιο, έγιναν δύο, αλλά τα προβλήματα παραμένουν

Η απαγόρευση μετακίνησης που είναι σε ισχύ απαιτούσε την απαραίτητη άδεια για να μεταφερθούν τέσσερα κουταβάκια από το Ναύπλιο στην Αθήνα, ένα θέμα που θα μπορούσε εύκολα να λυθεί, από τη στιγμή που έχουν δημιουργηθεί επισήμως δύο φιλοζωικοί σύλλογοι στο Ναύπλιο και πέραν των άλλων έχουν επιφορτιστεί και με το θέμα της υιοθεσίας των αδέσποτων.

Πώς όμως θα μπορέσουν να φτάσουν τα αδέσποτα στους αναδόχους και να γίνουν δεσποζόμενα, όταν δεν διευκολύνεται η μετακίνησή τους;

Με το πρόβλημα αυτό ήρθε αντιμέτωπος ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι» Στέλιος Κυριακού, όταν χρειάστηκε να μετακινηθεί στην Αθήνα για να παραδώσει τέσσερα κουταβάκια στις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάστηκε να απευθυνθεί στον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο για να εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια μετακίνησης, αφού η απάντηση που έλαβε από το δήμο Ναυπλιέων ήταν να μετακινηθεί με δική του ευθύνη.

ΑΔΕΣΠΟΤΑ

 

Δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά:

Με δική σου ευθύνη!! Αυτή ήταν η απάντηση που πήρα από τον δήμο Ναυπλίου όταν ζήτησα άδεια να μεταφέρω τέσσερα κουταβάκια στις οικογένειές τους στην Αθήνα. Θα μπορούσα φυσικά να διαλέξω την εύκολη λύση και να πω δεν βαριέσαι και δεν πάω πουθενά. Έλα μου όμως που μερικοί άνθρωποι έχουμε γεννηθεί με φιλότιμο. Πως θα κοιμόμουν αν ήξερα ότι τα κουταβάκια έχουν οικογένειες που τα περιμένουν και αυτά παραμένουν σε ένα κλουβί και μαραζώνουν ενώ στερούν την ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί το κλουβί ώστε να σωθούν και άλλα;

Και συμπληρώνει:

Ταξιδεύω για Αθήνα ώστε να τελειώσει ο Γολγοθάς αυτών των μικρών εδώ. Και όχι με δική μου ευθύνη για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την δημόσια υγεία. Ευτυχώς για μένα υπάρχουν και υπεύθυνοι άνθρωποι που κατέχουν θέσεις. Ευχαριστώ από καρδιάς τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Μαλτέζο Ιωάννη, που του χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για να καταλάβει το έργο που προσφέρουμε και να μας δώσει άδεια και σχετικές οδηγίες για να κάνουμε αυτό το ταξίδι με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ώστε να σωθούν τα κουταβάκια.

Ο κος Κυριακού αναφερόμενος στη δράση του και στη δράση του Συλλόγου που δημιουργήθηκε από τον Ιανουάριο τονίζει:

Με δική μου ευθύνη μαζεύτηκαν εκατοντάδες αδέσποτα όλα αυτά τα χρόνια από τους δρόμους του δήμου μας ώστε να μην ενοχλούνται και κινδυνεύουν οι δημότες. Με δική μου ευθύνη συντηρούνται περισσότερα από 150 ζώα που «ξέμειναν» λόγω ασθενειών ή χρώματος. Με δική μου ευθύνη ταΐζονται τόσα ζώα που δεν προσφέρατε ποτέ ούτε ένα τσουβάλι τροφή για αυτά. Με δική μου ευθύνη πληρώνονται οι δύο κτηνίατροι που τα παρακολουθούν εδώ και τόσα χρόνια.
 

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.