Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απινιδωτής

Οκτώ απινιδωτές σε κεντρικά σημεία του Δήμου Ναυπλιέων

Οι συσκευές θα είναι έτοιμες για χρήση από κάθε πολίτη.

Οκτώ σύγχρονες συσκευές απινιδωτών παρέλαβε την Παρασκευή 24 Ιουλίου, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Τις επόμενες μέρες οι συσκευές αυτές θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του Δήμου και θα είναι έτοιμες για χρήση από κάθε πολίτη.

Οι απινιδωτές είναι συσκευές, που χορηγούν ηλεκτρικό ρεύμα με τη μορφή ενός ηλεκτροσόκ στην καρδιά, για να επαναφέρουν τον κανονικό της ρυθμό μετά από ανακοπή.

Εκτός από τους απινιδωτές των νοσοκομείων, υπάρχουν πλέον και οι εξωτερικοί αυτόματοι απινιδωτές. Πρόκειται για μικρότερες συσκευές, που μπορούν να τοποθετούνται σε δημόσιους χώρους, έτοιμες προς χρήση.

 

Όπως σημειώνει το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Ναυπλιέων:

«Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα υγείας, συνεκτιμώντας την έλλειψη πρώτων βοηθειών στους δημόσιους χώρους προχώρησε σε αυτή την αξιέπαινη ενέργεια με στόχο να βοηθηθεί ο συνάνθρωπος μας, μέχρι να φτάσει η εξειδικευμένη βοήθεια, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η έγκαιρη αντιμετώπιση σώζει ζωές».

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.