Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υπέροχοι άνθρωποι

Οι «Υπέροχοι Άνθρωποι» επιστρέφουν στο Λυγουριό με μια συμβολική βράβευση

Ο «Καββαδίας» τιμά τον ιδρυτή του.

Οι «Υπέροχοι Άνθρωποι» γεννήθηκαν ως ιδέα πριν από δεκατέσσερα χρόνια, μια νύχτα καλοκαιριού στο Λυγουριό… Στον τόπο όπου το 1974 ένας ανήσυχος νέος πρωτοστάτησε στην ίδρυση ενός πολιτιστικού συλλόγου με την επωνυμία «Ο Καββαδίας». Eνός φορέα ιδιαίτερα δραστήριου, που συμβάλλει ως τις μέρες μας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σαρρή, γνωστό ως «Δραγώνα», εκδότη παράλληλα της εφημερίδας «Εδώ Λυγουριό», στην οποία για είκοσι χρόνια καταγραφόταν η οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική ζωή του χωριού. Το κοινωνικό του έργο είναι πολύπλευρο, καθώς και το συγγραφικό-αρχειακό για το οποίο έχει διακριθεί πολλές φορές.

 

Έτσι, την Κυριακή 19 Ιουλίου και ώρα 20:30, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» τιμά τον Γιάννη Σαρρή μέσα από ένα παζλ στιγμών. Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Δέσποινα Γκάτζιου και θα πλαισιώνεται μουσικά από την ορχήστρα του Μιχάλη Παγίδα και την παιδική-νεανική χορωδία του Συλλόγου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Επιδαύρου.

Φώτο από παλαιότερη τιμητική εκδήλωση

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.