Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΥΡΙΖΑ Άλλος Δρόμος

Οι του ΣΥΡΙΖΑ άφησαν στην απ' έξω τον «Άλλο Δρόμο»

Κοινό μέτωπο κατά Καμπόσου αλλά με νέα «ανεξάρτητη» παράταξη
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 10 Ιουλ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Τοπική Οργάνωση Άργους – Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά της να βρει τρόπο να «κοντράρει» τον Δημήτρη Καμπόσο, αποφάσισε τη δημιουργία πλατιάς ανεξάρτητης Συμπαράταξης, αρχίζοντας άμεσα επαφές, με κόμματα, κοινωνικούς φορείς, παρατάξεις, ομάδες ενεργών πολιτών, για το Δήμο.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αποθεώνουν τον Κλεισθένη, τα βάζουν με τον δήμαρχο, κυρίως για τις πολιτικές του απόψεις, ενώ δεν κάνουν καμία απολύτως αναφορά στην παράταξη του «Άλλου Δρόμου» που στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές και στην οποία ανήκουν πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση:

1. Η επερχόμενη ψήφιση του Νομοσχεδίου ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι αποτελεί μια σημαντική τομή στο Αυτοδιοικητικό τοπίο της χώρας μας.
Η καθιέρωση ιδιαίτερα της Απλής Αναλογικής για την ανάδειξη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι μια ριζοσπαστική μεταρρύθμιση που θα αλλάξει βαθειά τις συνθήκες διεξαγωγής της δημοτικής πολιτικής και της άσκησης της δημοτικής εξουσίας.

Μια ολόκληρη εποχή δημαρχοκεντρικού αυταρχισμού, θηριωδών πλειοψηφιών, φίμωσης των αντιπολιτεύσεων, ασυδοσίας και αδιαφάνειας τελειώνει, και ανοίγει μια νέα σελίδα ισότιμης αντιπροσώπευσης της ψήφου των πολιτών, διαφάνειας και δημοκρατικής διαλεκτικής.

2. Η νέα αυτή Αυτοδιοικητική εποχή αποτελεί μια νέα ευκαιρία και για τα δικά μας δημοτικά πράγματα. Ευκαιρία που οι πολίτες του Δήμου μας δεν πρέπει να αφήσουν να χαθεί, καθώς βλέπουν τις χαμένες τετραετίες να διαδέχονται η μια την άλλη και τηn πόλη τους να υποβαθμίζεται συνεχώς σε μια ατέλειωτη τροχιά παρακμής.

Αυτή η αδυσώπητη πορεία προς την παρακμή διανθίστηκε πρόσφατα, για μια ακόμη φορά, από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Καμπόσου, με μια δυσώδη φασίζουσα οσμή, που οδήγησε στο πανελλήνιο διασυρμό και του Δήμου και των ίδιων των δημοτών. Το γεγονός αυτό δίνει μια αποφασιστική ώθηση στο συνεχώς διογκούμενο κύμα πολιτών που συνειδητοποιούν ότι η σημερινή πλειοψηφία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

3. Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, η εκτίμησή μας είναι ότι η ριζική αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου είναι μονόδρομος.
Για να γίνει αυτό πράξη μόνο ένας τρόπος υπάρχει:

Η ΟΜΑργους – Μυκηνών μπαίνει μπροστά στην προσπάθεια για την οικοδόμηση μιας πλατιάς ανεξάρτητης Συμπαράταξης, αρχίζοντας άμεσα επαφές, με κόμματα, κοινωνικούς φορείς, παρατάξεις, ομάδες ενεργών πολιτών, κάθε μορφής συλλογικοτήτες και κάθε αδέσμευτο πολίτη χωρίς προσχηματικούς αποκλεισμούς, που θα σχεδιάσει αυτόνομα τη μορφή της εκλογικής της παρέμβασης.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org