Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι τομείς που θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τους τρεις βουλευτές Αργολίδας

Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ο Ανδριανός - Σε ποιές επιτροπές της βουλής λαμβάνουν μέρος Γκιόλας, Πουλάς.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 23 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με αντικείμενο την εκλογή προεδρείου συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος και αντιπρόεδρος ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός. Η επιτροπή είναι αρμόδια για τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Επίσης, ο κ. Ανδριανός είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου η οποία είναι αρμόδια για τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Τουρισμού.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους δύο βουλευτές Αργολίδας ο Γιάννης Γκιόλας είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων η οποίας είναι αρμόδια για το Υπουργείο Οικονομικών.

Αντίστοιχα ο Ανδρέας Πουλάς είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων η οποία είναι αρμόδια για τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας.

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.