Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του στρατοπέδου Ναυπλίου

Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧ

Προσφορά στο στρατόπεδο
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 14 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το τμήμα των Τεχνικών Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων του ΔΙΕΚ Ναυπλίου ολοκλήρωσε τις εργασίες καθαρισμού των τριών μαρμάρινων μνημείων που βρίσκονται στο χώρο του Στρατοπέδου Ναυπλίου.

Οι εργασίες καθαρισμού πραγματοποιήθηκαν κατά το εργαστηριακό σκέλος του Μαθήματος Γενικές Αρχές Συντήρησης Λίθινων Αντικειμένων με επιβλέπουσα την εκπαιδεύτρια συντηρήτρια ΤΕ PhD, Καπάτου Ελένη.

Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧ

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από τους εκπαιδευόμενους ήταν η αποψίλωση της βλάστησης επάνω στα μνημεία και ο καθαρισμός με ουδέτερα υλικά των επικαθίσεων σκόνης, χώματος και βιολογικών αναπτύξεων.

Ο διευθυντής του ΔΙΕΚ, κύριος Γεώργιος Κρεμύδας, και η εκπαιδεύτρια, κα Καπάτου Ελένη, ευχαριστoύν θερμά τον Διοικητή του στρατοπέδου Συνταγματάρχη Ευάγγελο Δημητρέλη και τον Ταγματάρχη Γκίκα Ιωάννη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και την πολύ καλή συνεργασία.

Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧΟι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧΟι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧ

 

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.