Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Οι πρώτοι φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Ναύπλιο

Οι πρώτοι φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Ναύπλιο

Σταθμοί φόρτισης της Porsche

Oι πρώτοι φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Ναύπλιο είναι γεγονός. Αυτοί έχουν τοποθετηθεί έξω από τον πολυχώρο Φουγάρο.

Πρόκειται για φορτιστές της Porsche που συνεργάζεται με την ΑΒΒ και που δημιούργησαν φορτιστές υψηλής ισχύος. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά στην παροχή της υποδομής φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της ΑΒΒ, που θα χρησιμοποιηθεί και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Porsche, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Taycan, του πρώτου πλήρως ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου της εταιρείας, που πρόκειται να εισέλθει στην αγορά το 2020.

Η ABB προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις στην ψηφιακή βιομηχανία και έχει πουλήσει περισσότερους από 10.500 DC ταχυφορτιστές σε 73 χώρες ενώ ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια στην αγορά των ταχυφορτιστών.

Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος των CHAdeMO και CCS Charging Standards Association και ο χορηγός του πρωταθλήματος ABB FIA Formula E, που αναδιαμορφώνει τον κόσμο της βιώσιμης κινητικότητας. Ο τομέας των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΑΒΒ πρόκειται να εκχωρηθεί στην εταιρεία Hitachi το 2020. Αυτή τη στιγμή η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, με περίπου 147.000 εργαζόμενους.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.