Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ορκωμοσία Τάσου Τζανή Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Οι προτεραιότητες του Τάσου Τζανή ως νέου διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Από την Αργολίδα στην Τρίπολη. Η ορκωμοσία και οι βασικοί στόχοι.

Έγινε χθες η ορκωμοσία του νέου Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» Τάσου Τζανή, ο οποίος ήταν μεταξύ των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Αργολίδας του Παναγιώτη Νίκα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, οικονομολόγος, γεννημένος στο Λυγουριό, κάτοικος Ερμιονίδας και πρώην περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας με την παράταξη Τατούλη από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2018.

Ορκωμοσία Τάσου Τζανή Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Στην ομιλία του ο κ.Τζανής σημείωσε:

«Κυρίες & Κύριοι,

Με αίσθημα ευθύνης, αναλαμβάνω την διοίκηση του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», του μεγαλύτερου Δημόσιου Νοσοκομείου της Περιφέρειας Πελ/σου που αξιολογήθηκε πρόσφατα στα 10 καλύτερα της χώρας, μετά την επιλογή μου από την Επιτροπή αξιολόγησης των Διοικητών & Υποδιοικητών των Νοσοκομείων».

Προσβλέποντας και αποσκοπώντας σε μία διοίκηση η οποία φιλοδοξώ να είναι Αντιγραφειοκρατική, χωρίς στεγανά και αγκυλώσεις, ανθρωποκεντρική και δημοκρατική με πρώτη προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας με τη συμμετοχή όλων των έμψυχων και άψυχων πόρων.

Μια διοίκηση με σκοπό τον εξορθολογισμό των δαπανών και των προμηθειών και μείωσης του ύψους των ελλειμμάτων, χωρίς όλα αυτά να αποβαίνουν εις βάρος της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Με ενίσχυση των υποδομών, εκσυγχρονισμό του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, αναβάθμιση των λογιστικών συστημάτων και διαρκή επιμέλεια για την αύξηση των πιστοποιήσεων και των διαπιστεύσεων ποιότητας με έμφαση στα εργαστηριακά.

Με την χρήση νέων εργαλείων management και των δεικτών αποδοτικότητας σύμφωνα με το νέο κοινό πλαίσιο αξιολόγηση.

Με βάση την διαφάνεια,την αξιοκρατία και την διαρκή επιμόρφωση όλου του ανθρώπινου δυναμικού, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Η υγεία ως γνωστόν αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και ταυτόχρονα τη βάση της ευημερίας μιας κοινωνίας της προόδου και της ευτυχίας των λαών».

Ορκωμοσία Τάσου Τζανή Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.