Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

«Οι πόλεις των Φιλικών» παρουσιάζονται στο Άργος

Οι αστικές διαδρομές ενός επαναστατικού φαινομένου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 14 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών, η Νεανική Βιβλιοθήκη Μπόνη, το Βιβλιοπωλείο Εκ Προοιμίου και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας παρουσιάζουν το βιβλίο «Οι πόλεις των Φιλικών: οι αστικές διαδρομές ενός επαναστατικού φαινομένου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στο Άργος.

Οι πόλεις των Φιλικών: οι αστικές διαδρομές ενός επαναστατικού φαινομένου

Το βιβλίο είναι έκδοση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και αποτελεί τα Πρακτικά της ημερίδας που συνδιοργάνωσε το Ίδρυμα με το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τον Ιανουάριο του 2015, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν: η κ. Όλγα Κατσιαρδή-Hering, Ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και Επιστημονική Επιμελήτρια του τόμου, η κ. Μαρία Ευθυμίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του οικείου τμήματος και ο κ. Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος-Ιστορικός. 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.