Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι ομορφιές του Τολού ταξίδεψαν στο Λονδίνο

Οι ομορφιές του Τολού ταξίδεψαν στο Λονδίνο - Ανησυχητικά μηνύματα για το 2020

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market πήρε μέρος ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού.

Στην διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019 συμμετείχε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού που ταξίδεψε στο Λονδίνο προωθώντας το Τολό στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι ομορφιές του Τολού ταξίδεψαν στο Λονδίνο

Τα πρώτα μηνύματα από τις επαφές, χαρακτηρίζονται ως ανησυχητικά με τις ανταγωνιστικές προς την Ελλάδα αγορές να κερδίζουν έδαφος και το 2020 να προοιωνίζεται ως μια δύσκολη χρονιά για τον τουριστικό κλάδο.

Επίσης αναμένονται με ενδιαφέρον οι επιπτώσεις από την πτώχευση του Thomas Cook, από τις εκλογές στην Μεγάλη Βρετανία καθώς και από την εξέλιξη του Brexit.

Οι ομορφιές του Τολού ταξίδεψαν στο Λονδίνο

Η W.T.M. είναι μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις διεθνώς, γι’ αυτό και χαρακτηρίζεται ως «βαρόμετρο» για την τουριστική βιομηχανία. Σε αυτήν πραγματοποιείται κάθε φορά ο απολογισμός της χρονιάς που κλείνει, φαίνονται οι τάσεις του επόμενου έτους, αναπτύσσονται νέες συνεργασίες και καθορίζονται τα τουριστικά ρεύματα για όλο τον κόσμο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.