Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι «Ναυπλιώτες» γίνονται «Σπαρτιάτες»

Ο Άγιος Παντελεήμονας του Ναυπλιώτη ιερέα Αναστασίου Σαλαπάτα κοντράρεται με τη Νέα Σαλαμίνα και άλλες 18 ομάδες στην Σπαρτιάτικη Λίγκα του Λονδίνου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 21 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το ευχάριστο γεγονός για την Ποδοσφαιρική Ομογενειακή Ομάδα St. Panteleimon FC, γνωστή και ως «Άγιοι», είναι πως μετά την εξασφάλιση του Πρωταθλήματος στη Λίγκα της Κομητείας του Middlesex, ανέβηκε κατηγορία.

Έτσι, από την ερχόμενη σεζόν, 2019-2020, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (English FA), θα παίζει στο ημιεπαγγελματικό Πρωτάθλημα Spartan South Midlands League - Division One. Είναι μια σπουδαία Λίγκα, με ελληνικότατο όνομα, της οποίας η Κατηγορία Α’ βρίσκεται στο 10ο επίπεδο της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Πυραμίδας.

Σπαρτιατική Λίγκα

Η εν λόγω Κατηγορία είναι ένα πλήρες αγγλικό πρωτάθλημα, με 20 ομάδες, οι οποίες θα έχουν να παίξουν 38 αγώνες στο πρωτάθλημα και άλλους στα διάφορα κύπελλα. Επομένως, καταλαβαίνει κανείς ότι για να αγωνισθεί μια ομάδα σε τέτοιου τύπου πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει εξαιρετική διοικητική οργάνωση, υγιές ταμείο και καλή οικονομική στήριξη, αθλητική στρατηγική και αφοσιωμένους φιλάθλους, αλλά πάνω απ’ όλα ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται με πάθος και πλήρη προσήλωση στις αρχές και στους στόχους της ομάδας.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί, πως στην ίδια Κατηγορία θα παίζει και μια άλλη Ομογενειακή Ομάδα, η Νέα Σαλαμίνα, με την οποία οι «Άγιοι» θα έχουν την ευκαιρία να παίζουν το «ελληνικό ντέρμπι» της Κατηγορίας.

Σπαρτιατική Λίγκα

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δύο Ομογενειακές Ομάδες και μακάρι στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν και οι δύο την άνοδό τους στην Κατηγορία Premier της Σπαρτιάτικης Λίγκας.

Οι αγώνες πρωταθλήματος, στο Spartan South Midlands League - Division One, ξεκινούν το Σάββατο 3 Αυγούστου. Σύντομα θα ανακοινωθεί το σχετικό αγωνιστικό πρόγραμμα.

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.